Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

VRAČILA IN MENJAVE
VRAČILA IN MENJAVE
MENJAVA
Za menjavo številke, barve ali velikosti naročenega izdelka izpolnite ta obrazec:https://studentska-trgovina.si/pages/vracila-in-menjaveZa vpis v obrazec potrebujete e-mail naslov in številko vašega naročila, ki ste jo prejeli na ta e-mail naslov ob naročilu. Menjava je omogočena samo za tekstilne izdelke (oblačila) ter obutev. Podrobna navodila za vračilo izdelka, ki vam ne ustreza, dobite na koncu postopka oddaje zahtevka.Pomembni poudarki navodil za menjavo izdelka:-    V paket poleg vrnjenega paketa dodajte čitljivo napisano številko vašega naročila (#02ST…), s čimer bomo lahko paket identificirali in povezali z vašim zahtevkom za menjavo-    Za pohitritev postopka menjave na e-mail info@studentska-trgovina.si pošljite potrdilo o poslani pošiljki s sledilno številko-    Blago, ki ga želite vrniti, mora biti nepoškodovano, v originalni ali ustrezni embalaži z vsemi deli in dodatki.Menjava se izvede v roku 14 dni od prejema vašega paketa v centralno skladišče oziroma od prejema potrdila o pošiljki poslanega na naš email.
VRAČILO
Po zakonu ima kupec pravico odstopiti od nakupa iz kateregakoli razloga in brez obrazložitve v 14 dneh od prevzema paketa. Za uveljavljanje te pravice sledite postopku na naslednji strani:https://studentska-trgovina.si/pages/vracila-in-menjaveZa vpis v obrazec potrebujete e-mail naslov in številko vašega naročila, ki ste jo prejeli na ta e-mail naslov ob naročilu. Menjava je omogočena samo za tekstilne izdelke (oblačila) ter obutev. Podrobna navodila za vračilo izdelka, ki vam ne ustreza, dobite na koncu postopka oddaje zahtevka.Pomembni poudarki navodil za menjavo izdelka:-    V paket poleg vrnjenega paketa dodajte čitljivo napisano številko vašega naročila (#02ST…), s čimer bomo lahko paket identificirali in povezali z vašim zahtevkom za menjavo-    Za pohitritev postopka menjave na e-mail info@studentska-trgovina.si pošljite potrdilo o poslani pošiljki s sledilno številko-    Blago, ki ga želite vrniti, mora biti nepoškodovano, v originalni ali ustrezni embalaži z vsemi deli in dodatki.Vračilo kupnine se izvede v roku 14 dni od prejema vašega paketa v centralno skladišče oziroma od prejema potrdila o pošiljki poslanega na naš email.
KDAJ BOM DOBIL POVRNJENO KUPNINO OZ. ZAMENJAVO PRODUKTA?
Prosimo, da nam ob oddaji zahtevka za vračilo/menjavo posredujete odrezek kurirja, kjer je zapisana sledilna številka vašega paketa in ime kurirske službe. Tako lahko prej začnemo z obdelavo vašega zahtevka. Če nam sledilne številke ne boste poslali, bomo vaš zahtevek lahko obdelali šele po prejemu izdelka v centralno skladišče.