DOBRODOŠLI NA 

ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.SI

Vsa zabava na enem mestu

Spletna trgovina  ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.si je nastala z uresničitvijo ideje, da bi vsem na enem mestu ponudili vse, kar je potrebno za dobro zabavo. Torej za trenutke, ko se je potrebno odklopiti od študija, predavanj, izpitov, služb in drugih, mogoče manj prijetnih, opravil. Naš cilj je, da vsak obiskovalec na naši strani najde nekaj zase! Z izdelki, ki jih najdeš v naši pestri ponudbi, želimo popestriti tvoje življenje in mu dati nekaj več. Naši začetki ...

Idejo za spletno trgovino je leta 2011 dobil naš direktor Luka, ko je kot 21-letni študent udeleževal različnih dogodkov ter zabav, namenjenih študentom. Na njih je ugotovil, da ne obstaja nobena e-trgovina, ki bi bila namenjena zgolj študentom. Tako je konec leta ustanovil svojo prvo spletno trgovino, na kateri je prodajal različne pripomočke za zabavo, kot npr. žirafe za pivo, koktajl pripomočke ter različne družabne pivske igrice. Na začetku mu je na pomoč priskočil brat, kasneje pa še oče in mama. 

Trgovina je postajala vedno bolj priljubljena, saj stranke niso bili samo študentje, temveč vsi mladi in mladi po srcu. Zato je Luka svojo sobo kmalu spremenil v skladišče ter pakirnico, iz katere sta z očetom dnevno pošiljala pakete. V letih od 2012 do 2014 je ustanovil še dve spletni trgovini, njegova družinska ekipa pa je dobila novo moč, saj sta se ji pridružili Teja in kasneje še Sandra. Še vedno pa se je vse vodilo iz domače hiše. 

Prelomni trenutek se je zgodil leta 2015, ko smo se preselil v nove prostore v Trzin. Poleg večjega prostora je bila novost tudi prevzemno mesto, ki je strankam omogočil, da so lahko paket prevzele še isti dan. Priljubljenost in prepoznavnost trgovine se je vztrajno povečevala in dosegla že več kot tisoč strank mesečno. V tem času pa smo vztrajno širili našo ponudbo izdelkov za zabavo in prosti čas kot tudi dodatkov za dom. 

V istem letu se poslovanje razširilo še na sosednjo Hrvaško, kjer smo kupcem ponudili inovativne žirafe za pivo, ki so bile na hrvaškem trgu odlično sprejete. Veliko hotelov ter barov v Dalmaciji in Istri tako uporablja naše žirafe za pivo. 
Pomembni trenutki ...

Prva objava na Facebooku

Novo prevzemno mesto

20.000 všečkov


+37.000
zadovoljnih kupcev. Na ta rezultat smo zelo ponosni.

Naše poslanstvo

Živimo v času, v katerem je tempo življenja izredno hitro in stresno. Zato je zelo pomembno, da se znamo sprostiti in zabavati. Naše poslanstvo je  "študentske cene za vse", pri čemer ponujamo več kot 700 izdelkov po zelo ugodnih in konkurenčnih cenah. Vsi izdelki so skrbno izbrani in vsak izdelek ima svojo zgodbo. 

Naj bo  Študentska-trgovina.si vaš svet zabavnih nakupov. Spoznajte našo ekipo

Študentska trgovina smo mlada in zagnana ekipa, ki si prizadeva za pravično poslovanje, pristen ter profesionalen odnos do strank. Vsaka stranka je za nas enako pomembna, nekaj posebnega, saj nam predstavlja nov, drugačen in edinstven izziv. 


Luka, vodja trgovine

Idejni vodja Študentske trgovine, ki je z veliko ambicioznostjo in truda uresničil svojo zamisel iz srednješolskih let. Vodi trgovino, da vse poteka tako kot je treba. Poleg tega išče nove in zanimive izdelke ter se dogovarja z dobavitelji. Facebook je tudi njegova domena, kjer promovira trgovino.

Poleg trgovine so njegova strast potovanja, zato je prepotoval že velik del sveta. Teja, administracija

Teja skrbi za vsa administrativna opravila, vso potrebno dokumentacijo za izdelke ter za pravilno odpremo in dostavo naročil, da slednji do vas pridejo nepoškodovani. Odgovorna je tudi za zalogo, da naših najbolj popularnih izdelkov nikoli ne zmanjka. 

Tudi Teja rada potuje, še raje pa se na sprehod odpravi s svojim psičko Kimi. Metka, kakovost

Trudimo se ohraniti kakovost naših izdelkov, zato je v ponudbi ogromno izdelkov evropskega porekla. Predenj damo določen izdelek v prodajo, ga je potrebno pregledati, pravilno označiti in opremiti z navodili. Za to skrbi naša Metka. Njena odgovornost so tudi opisi in predstavitve izdelkov na stran.

V prostem času rada bere knjige, se druži s prijatelji in svojo psičko Neli.Sandra, podpora

Ker so naše stranke na prvem mestu, nudimo podporo preko telefona, elektronske pošte ali socialnih medijev. Za vse to skrbi Sandra, ki sprejema tudi vaša naročila, v kolikor vam je lažje oddati naročilo po "starem". Z njo se lahko dogovorite tudi za osebni prevzem ali preverite zalogo .

V prostem času Sandra rada pleše, šiva ter si ogleda kaj zabavnega po televiziji. Urban, marketing

Vodi marketing ter skrbi za različne oglaševalne pasice, oglase, slike in videe. Kot oblikovalec se skuša kar najbolj poistovetiti s kupci in predstaviti naše izdelke ter akcije na najbolj zanimiv in slikovit način. Hkrati je odgovoren za nemoteno delovanje spletne strani, njeno vsebino, obliko ter odlično nakupovalno izkušnjo.

Je bobnar v glasbeni skupini, s katero je prepotoval že dober del Evrope. 
Oktober 2017 - nova moderna spletna trgovina

Z veseljem predstavljamo popolnoma prenovljeno Študentsko trgovino, ki našim strankam omogoča najboljšo spletno nakupovalno izkušnjo. Poleg izboljšane varnosti, hitrejšega delovanja strani ter boljše slikovne ter vsebinske predstavitve naših izdelkov pa na strani ponujamo tudi boljše cene! Za začetek ti podarjamo kar 10% popust na celotni nakup! Pohiti, saj je veljavnost popusta omejena! Sledi nam:

Facebook

InstagramPreveri naše izdelke: