Blog članki

15 idej za zimske zmenke

od Luka Ropotar 18 Oct 2017

Si tudi vi želite z vašo drago oziroma vašim dragim v mrzli zimi početi nekaj posebnega? Pripravili smo vam kar 15 idej za zmenke, ki ne terjajo veliko denarja, a kljub temu zagotavljajo, da vama bo skupaj lepo, predvsem pa bo veliko priložnosti za objemanje in stiskanje. Izberita idejo, ki vama najbolj ugaja glede na to, kakšen par ter kakšni osebnosti sta. Zagotovo boste svojo boljšo oz. lepšo polovico navdušili in očarali!

#1 – Drsanje
Svež zrak, ki naredi rdeča lica. Gibanje, ki pomaga ohraniti zdravo telo. In predvsem veliko smeha, objemanja in držanja za roke, da ne bi padli. Če drsanje obvladate, pa je to seveda odlična priložnost da se z roko v roki sprehodite po ledeni ploskvi in se pogovarjate.


#2 – Smučanje na domiselni lokaciji
Otroci potrebujejo zgolj nekaj snega, pa že smučajo – kjerkoli! Zakaj bi torej odrasli morali nujno na urejeno smučišče? Vzemite smuči ali snežne deske, se povzpnite na vrh lokalnega griča in se spustite navzdol.



#3 – Hokejska tekma
Športne prireditve so polne napetosti in adrenalina, ki združuje navijače. Zakaj ne bi tudi vidva navijala na hokejski tekmi?

#4 – Snežak
Naredita snežaka. Zakaj? Ker odrasli na to zabavo večinoma kar pozabimo. Ko je gotov, se slikajta ob njem in objavita slike na družabnem omrežju.

#5 – Vožnja s kočijo
Pozimi v nekaterih mestih v sklopu »veselega decembra« ponujajo tudi vožnje s kočijo. Zakaj se ne bi peljali in si ogledali praznične luči?



#6 – Vroč izvir
Kadar je vse ledeno mrzlo, so topli in vroči izviri nekaj posebnega – v njih se lahko kopate kar zunaj, pa vas kljub temu ne zebe. Poiščite zdravilišče s toplim termalnim izvirom in zunanjim bazenom, ki deluje tudi pozimi, v vaši bližini.

#7 – Sankanja
Sankanje spravi vsakogar v dobro voljo. Povzpnita se na vrh najbližjega travnika in se spustita navzdol.

#8 – Ogled prazničnih luči
Če želita malo romantike, potem se ne udeležita prižiganja luči in si mesta ravno tako ne ogledujta pozno popoldne in zgodaj zvečer. Da bosta pod lučmi sama, se odpravita ven kasneje, ko gredo drugi že počasi v posteljo.

#9 – Praznične zabave
Decembra nikoli ne zmanjka zabav. Sprejmita nekaj povabil in tako preživita nekaj uric skupaj, a hkrati v družbi drugih.

#10 – Dobrodelna akcija
December je čas obdarovanj, a žal ne za vse. Zakaj ne bi skupaj storila kaj dobrodelnega? To vaju bo zbližalo, hkrati pa bo še nekomu prineslo nasmeh na lica. 

#11 – Uživanje v umetnosti
Decembra je veliko koncertov na prostem, veliko razstav kar v nakupovalnih centrih ali na ulicah. Privoščita si uživanje v brezplačni umetnosti!

#12 – Piknik v dnevni sobi
Zakurita v kaminu, pogrnita odejo in imejta piknik kar na tleh dnevne sobe. 

#13 – Filmski maraton
Je zunaj vse zasnežilo? Je mesto ohromljeno, ker sneg kar ne pojenja? Potem imejta filmski maraton. En dan poležavanja na zofi, grizljanja čipsa in stiskanja pod odejo ob dobrih filmih ne more škoditi. 

#14 - Kepanje
Se počutita nagajivo? Potem nadenita bundo in rokavice in se pripravita na boj s sneženimi kepami.



#15 – Romantična kopel
Zunaj je mrzlo, v kopalni kadi z mehurčki in dišečimi olji pa je tako zelo prijetno. Sprostita se!

 

Poglejte si sexy darila, ki bodo razveselila vašo boljšo polovico :)

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning