REKLAMACIJE, MENJAVE ALI VRAČILO BLAGA

REKLAMACIJA PRODUKTOV

Če se je vaš produkt med transportom poškodoval ali ne deluje, nam to preko spodnjih obrazcev sporočite takoj, ko prejmete paket. Za nastale nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo, vašo reklamacijo pa bomo obravnavali prioritetno.

Prosimo da v primeru prejetega poškodovanega, nedelujočega ali napačnega poslanega artikla izpolnete TA OBRAZEC.

Izdelkov, ki so poškodovani ali ne delujejo pravilno, prosimo, ne pošiljajte nazaj. 

ODSTOP OD NAKUPA

Kupec ima po zakonu pravico odstopiti od nakupa iz kakršnegakoli razloga in brez obrazložitve v 14 dneh od prevzem paketa. Za uveljavljanje te pravice sledite postopku na naslednji strani: KLIKNITE TUKAJ

Produkt, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni ali primerni embalaži z vsemi deli in dodatki. Produkt pošljite priporočeno po pošti.

Kupnina bo vrnjena oz. menjava izvedena v roku 14 dni od prejema vašega paketa v centralno skladišče ali od prejetja potrdila o poslani pošiljki na naš email.

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Pri odstopu od pogodbe, kjer je kupec uporabil promocijsko kodo, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Vrne se le vplačani znesek.
Več informacij glede vračil izdelkov najdete v pogojih poslovanja. V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na info@studentska-trgovina.si

MENJAVA PRODUKTOV

Če vam številka, velikost ali barva naročenega produkta (čevljev ali oblačil) ne ustreza, jo lahko zamenjate. Za zamenjavo istega produkta za drugo velikost ali barvo sledite postopku na naslednji strani: KLIKNITE TUKAJ

Kupnina bo vrnjena oz. menjava izvedena v roku 14 dni od prejema vašega paketa v centralno skladišče ali od prejetja potrdila o poslani pošiljki na naš email.