O NAS Študentska-trgovina

DOBRODOŠLI NA

Vsa zabava na enem mestu

Spletna trgovina ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.si je nastala z uresničitvijo ideje, da na enem mestu dobimo vse, kar je potrebno za dobro zabavo. Torej za trenutke, ko se je potrebno odklopiti od študija, predavanj, izpitov, službe in drugih, mogoče manj prijetnih opravil. Študentska trgovina se danes skozi nove ideje in partnerstva razvija v hitro rastoče, mlado podjetje, ki s svojo ambiciozno in proaktivno ekipo dosega svoje cilje, skrbi za svoje kupce in zagotavlja pestro ponudbo.

Živimo v času, v katerem je tempo življenja izredno hitro in stresno. Zato je zelo pomembno, da se znamo sprostiti in zabavati. Naše poslanstvo je  "študentske cene za vse", pri čemer ponujamo več kot 700 izdelkov po zelo ugodnih in konkurenčnih cenah. Vsi izdelki so skrbno izbrani in vsak izdelek ima svojo zgodbo. Naše poslanstvo je zagotoviti odlično izkušnjo vsakega kupca od naročila do prevzema paketa ter nuditi popolno podporo ter skrb za zadovoljstvo naših strank, tudi po opravljenem nakupu.

VREDNOTE

Stalen stik s strankami, skrb za zaposlene, razvoj v skladu z novimi tehnologijami, so le nekatere izmed nalog, ki se jih naša trgovina trudi izpopolniti vsak dan. Verjamemo, da so naše vrednote temelj uspešnega poslovanja in zadovoljnih kupcev!

NAŠI ZAČETKI

Idejo za spletno trgovino je leta 2011 dobil naš direktor Luka, ko se je kot 21-letni študent udeleževal različnih dogodkov ter zabav, namenjenih študentom. S časoma je ugotovil, da pri nas ne obstaja nobena spletna trgovina, ki bi bila namenjena zgolj študentom. Tako je konec istega leta ustanovil spletno trgovino v kateri je ponujal različne izdelke za zabavo, med katerimi so največji uspeh dosegle žirafe za pivo, koktajl oprema ter različne družabne pivske igre. Luka je svojo sobo spremenil v majhno skladišče ter pakirnico iz katere je na dnevnem nivoju odhajalo več in več paketov. Pri tem sta mu vso podporo in pomoč nudila mama in oče. Po odprtju še dveh spletnih trgovin med leti 2012 in 2014, je ekipa dobila novo pomoč, in sicer sta se pridružili še dve novi zaposleni.

Spletna prodaja je postajala s časoma vedno bolj uspešna, kmalu pa redne stranke niso bili več zgolj študentje, temveč vsi mladi in mladi po srcu. Skladno s tem je trgovina postopoma razširila svojo ponudbo, pri čemer je cilj postal, da vsak obiskovalec spletne strani najde nekaj zase! Danes pestra ponudba spletne trgovine vključuje izvirne in cenovno dostopne izdelke za zabavo, dom, šport, božična, valentinova in rojstnodnevna darila ter izdelke za osebno nego in zdravje.

Študentska trgovina v okviru podjetja MEGASPLET d.o.o. posluje v kar 17 državah, in sicer: Slovenija, Hrvaška, Italija, Poljska, Madžarska, Slovaška, Češka, Romunija, Grčija, Nemčija, Avstrija, Bolgarija, Litva, Latvija, Estonija, Španija in Portugalska. Stremi pa k novim širitvam, s katerimi bi še povečala svojo prepoznavnost. Trenutno zaposluje in sodeluje s 80 perspektivnimi in mladimi osebami od katerih ima prav vsaka svoja opravila in naloge, vsi skupaj pa delujejo kot tim, da lahko ponudijo odlično izkušnjo, kakovostne izdelke in dosežejo zadovoljstvo kupca.

+2.500.000
Več kot milijon zadovoljnih kupcev v okviru trgovine MEGASPLET d.o.o.

MEJNIKI


Ustanovitev spletne trgovine - 2011

2012-2014 - Odprtje dveh novih spletnih trgovin

Selitev v nove, večje prostore v Trzinu - 2015

2015 - Širitev poslovanja na Hrvaško

Prenovljena spletna trgovina - 2017

2017 - Povečanje skladiščnega prostora in pisarn

Preko 25 zaposlenih in zunanjih partnerjev - 2018

2018 - Oposlanih preko pol milijona pošiljk

Širitev poslovanja na Poljsko in Madžarsko - 2018

2019 - Selitev v nove, večje prostore

Širitev poslovanja na Češko in Slovaško - 2019

2020 - Širitev poslovanja v Romunijo

Selitev skladišča v večje prostore - 2021

2021 - Širitev poslovanja v Grčijo, Nemčijo, Avstrijo in Bolgarijo

Širitev poslovanja v Litvo, Latvijo in Estonijo - 2022

2022 - Odposlanih preko 5 milijonov pošiljk

Širitev poslovanja v Španijo in Portugalsko - 2023


Sledi nam:

Preveri naše izdelke: