Pogosta vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Koliko stane poštnina?
Za naročila do vrednosti 60 € je poštnina za vse izdelke enaka in znaša 3,5 €. Če pa naročiš izdelke v vrednosti 60 € ali več, celotno poštnino plačamo mi. Pakiranje ter embalaža sta za vsa naročila brezplačna.

 

Kdaj mi boste dostavili paket?
Vse pakete dostavlja Pošta Slovenije. Paketi so dostavljeni v najkrajšem možnem času. Če ob obisku kurirja niste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pokličete kurirja in se dogovorite za ponovno dostavo. Paket je lahko dostavljen tudi v službo, fakulteto, študentski dom, bencinski servis ali drugam, vendar vedno z dogovorom s kurirjem. Paket vas bo čakal 1 teden, po tem času se vrne nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem čim preje obvestili po elektronski pošti.

 

Na kakšne načine lahko plačam izdelke?
V Študentski trgovini ponujamo naslednje načine plačila:

  • po povzetju
  • preko Paypal
  • s kreditno kartico Visa oz. Mastercard.

Več o načinu plačila je na voljo tukaj.

 

Ali so moji osebni podatki varni?
Zavedamo se, da je varnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato ti zagotavljamo 100% varnost in zaščito tvojih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Več o varnosti si lahko preberete tukaj.

 

Lahko izdelke kje osebno prevzamem?
Osebnih prevzemov trenutno žal nimamo. Za vsa vprašanja smo na voljo na 040 325 185 ali preko e-maila na info@studentska-trgovina.si.

 

Kako lahko uveljavim promocijsko kodo?
Promocijsko kodo vpišete v zaključek naročila, v za to namenjeno okno "Promocijska koda". Po vpisu kode, kliknete gumb DODAJ in znesek se vam avtomatično zmanjša za vrednost promocijske kode. 

P.S. Koda "PRVI" vam prinese 5% popusta :)

 

Kako lahko vrnem izdelek?
Po zakonu imate pravico odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek v 14 dneh od prevzema paketa. Če vam naročen izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete ali zamenjate na POVEZAVI.