Pogosta vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Koliko stane poštnina?
Za naročila do vrednosti 60 € je poštnina za vse izdelke enaka in znaša 3,5 €. Če pa naročiš izdelke v vrednosti 60 € ali več, celotno poštnino plačamo mi. Pakiranje ter embalaža sta za vsa naročila brezplačna.

 

Kdaj mi boste dostavili paket?
Vse pakete dostavlja dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije. Paketi so dostavljeni v najkrajšem možnem času. Če ob obisku kurirja niste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pokličete kurirja in se dogovorite za ponovno dostavo. Paket je lahko dostavljen tudi v službo, fakulteto, študentski dom, bencinski servis ali drugam, vendar vedno z dogovorom s kurirjem. Paket vas bo čakal 1 teden, po tem času se vrne nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem čim preje obvestili po elektronski pošti.

 

Na kakšne načine lahko plačam izdelke?
V Študentski trgovini ponujamo naslednje načine plačila:

  • po povzetju
  • preko Paypal
  • s kreditno kartico Visa oz. Mastercard.

Več o načinu plačila je na voljo tukaj.

 

Ali so moji osebni podatki varni?
Zavedamo se, da je varnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato ti zagotavljamo 100% varnost in zaščito tvojih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Več o varnosti si lahko preberete tukaj.

 

Lahko izdelke kje osebno prevzamem?
Osebnih prevzemov trenutno žal nimamo. Za vsa vprašanja smo na voljo na 040 325 185 ali preko e-maila na info@studentska-trgovina.si.

 

Kako lahko uveljavim promocijsko kodo?
Promocijsko kodo vpišete v zaključek naročila, v za to namenjeno okno "Promocijska koda". Po vpisu kode, kliknete gumb DODAJ in znesek se vam avtomatično zmanjša za vrednost promocijske kode. 

P.S. Koda "PRVI" vam prinese 5% popusta :)

 

Kako lahko vrnem izdelek?
Po zakonu imate pravico odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek v 14 dneh od prevzema paketa. Če vam naročen izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete ali zamenjate na POVEZAVI.