Garancija in zadovoljstvo

 

Zagotavljamo varen in brezskrben nakup

Vaš nakup na www.studentska-trgovina.si je popolnoma varen, saj so vsi vaši osebni podatki in podatki o plačilu, ki jih vnesete pri naročilu, zavarovani s SSL certifikatom. Podatki so shranjeni le za interno uporabo ter se ne posredujejo tretjim osebam. V primeru plačila s kreditno kartico ali Paypal pa so vsi podatki šifrirani. Več o varnosti si lahko preberete tukaj.


Za naše stranke skrbimo z nasmehom

Zadovoljstvo strank in človeški odnos sta za nas izjemno pomembna. Vsako stranko cenimo, zato si za vsakega vzamemo toliko časa, kot je potrebno. Želimo, da se pri nas vsak počuti super. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri naročilu, se obrnite na naše prijazne svetovalke, ki vam bodo z veseljem pomagale. Lahko nas pokličete po telefonu na 040 325 185, nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca ali emaila, ali pa nas kontaktirate preko Facebooka. Nekaj odgovorov na najbolj pogosta vprašanja pa lahko najdete tukaj.


Hitra dostava in 100% zadovoljstvo

Vemo, da vsak želi svoje naročilo prejeti hitro. Zato poskušamo vedno storiti vse, kar je v naši moči, da je dostava res hitra. Hitrost dostave je seveda odvisna, kdaj oddate naročilo, pri čemer pa velika večina naših stran svoje naročilo prejme že naslednji delovni dan. Če z vašim naročilom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. To vam omogoča 100% zadovoljstvo. Več o vračilu blaga si lahko preberete tukaj.