Garancija in zadovoljstvo

Garancija in zadovoljstvo

 

Zagotavljamo varen in brezskrben nakup

Vaš nakup na www.studentska-trgovina.si je popolnoma varen, saj so vsi vaši osebni podatki in podatki o plačilu, ki jih vnesete pri naročilu, zavarovani s SSL certifikatom. Podatki so shranjeni le za interno uporabo ter se ne posredujejo tretjim osebam. V primeru plačila s kreditno kartico ali Paypal pa so vsi podatki šifrirani. Več o varnosti si lahko preberete tukaj.


Za naše stranke skrbimo z nasmehom

Zadovoljstvo strank in človeški odnos sta za nas izjemno pomembna. Vsako stranko cenimo, zato si za vsakega vzamemo toliko časa, kot je potrebno. Želimo, da se pri nas vsak počuti super. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri naročilu, se obrnite na naše prijazne svetovalke, ki vam bodo z veseljem pomagale. Lahko nas pokličete po telefonu na 040 325 185, nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca ali emaila, ali pa nas kontaktirate preko Facebooka. Nekaj odgovorov na najbolj pogosta vprašanja pa lahko najdete tukaj.


Hitra dostava in 100% zadovoljstvo

Vemo, da vsak želi svoje naročilo prejeti hitro. Zato poskušamo vedno storiti vse, kar je v naši moči, da je dostava res hitra. Hitrost dostave je seveda odvisna, kdaj oddate naročilo, pri čemer pa velika večina naših stran svoje naročilo prejme že naslednji delovni dan. Trudimo se, da našim strankam ponujamo kvalitetne produkte po ugodni ceni. Če z vašim naročilom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Več o vračilu blaga si lahko preberete tukaj. To vam omogoča 100% zadovoljstvo.

 

 

MNENJA/KOMENTARJI UPORABNIKOV

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci ali obiskovalci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice časovno neomejeno prenaša na podjetje MEGASPLET d.o.o.