Blog članki

6 IDEJ ZA PRAZNIČNA DARILA

od 20 Nov 2023

6 IDEJ ZA PRAZNIČNA DARILA 

V hladnejših dneh, ko se zdi, da se popoldne nemudoma prevesi v večer, nas že greje misel na to, da je praznični čas tik pred vrati. 🌟 Kljub temu da se morda zdi, da imamo za nakup daril časa na pretek, nas mnogo pozna občutek hitenja od trgovine do trgovine v zadnjem trenutku in beljenja glave z izbiro daril. 🎁

Da bi se izognili decembrski obdarovalni mrzlici, je najbolje, da s prazničnimi nakupi ne odlašamo predolgo in o tem, s čim bi razveselili naše najbližje, začnemo razmišljati že prej. 

Za lažjo pripravo na sezono obdarovanja vam tokrat predstavljamo 6 idej za darila, s katerimi boste razveselili vsakogar.

1. BRIGHT&SHINE™

Za tiste, ki si želijo bolje organizirati svoj nakit, bo najboljša izbira škatla za nakit Bright&Shine™, saj omogoča enostavno in pregledno shranjevanje posameznih dodatkov. Glavna prednost je v večih manjših predalih, ki preprečujejo, da bi se nakit med sabo neurejeno prepletel, hkrati pa je manjše kose preprosto hitro najti. Bright&Shine™je nadvse primerna tudi za potovanja.

2. SOFTHUG™

Puhasta odeja v obliki puloverja SoftHug™ je odlično darilo za vse, ki hladnejše večere najraje preživijo na kavču ob gledanju najljubših vsebin ali branju knjige. Zaradi širokih rokavov omogoča udobno in prosto gibanje,priročne žepi ter kapuca pa jo naredijo nepogrešljivo tudi ob večerih vrtnih zabav v drugih letnih časih.

3. SNOOK

Univerzalni copati Snook® bodo razveselili vsakogar, ki si želi prijetnega, toplega koraka v udobju doma. Njihova kakovostna izdelava omogoča dobro oporo, poleg tega pa so zaradi protizdrsnega podplata primerni tudi za zunanjo uporabo. Na voljo so v črni in rjavi barvi.

4. HOMEY

Ženski copati Homey™ so idealno darilo za vse, ki si želijo več udobja. Še posebej priročni so v zimskih dneh, saj notranjost, obložena s plišem, poskrbi za maksimalno toploto. Zaradi debelejšega protizdrsnega podplata so primerni tudi za zunanjo uporabo.

5.  MAX®

Univerzalni snežni gležnarji Max® so prava izbira, za tiste, ki  želijo tudi v hladnejših dneh uživati v sprehodih v naravi. Odlikujejo jih  udobje in praktičnosti, kjer na notranji strani topli pliš zagotavlja prijetno toploto, na zunanji pa protizdrsni podplat omogoča varen korak. Zaradi nevtralnega videza so primerni tako za moške kot ženske.

6. COMFYSLEEP™ 

Udobna ženska pižama Comfysleep™ bo razveselila vsako damo. Izdelana je iz kakovostnih in lahkih materialov, ki poskrbijo za udoben spanec, obenem pa privlačni čipkasti detajli ustvarijo eleganten, zapeljiv videz. 

Upamo, da vas je katera od idej že navdušila za nakup prvih daril. Da bo nakupovanje še prijetnejše, vam v Študentski trgovini podarjamo kodo GIFT15, s katero si zagotovite 15 % popust na vse. 🎅

Si želite odkriti še več idej za darila? Tu si lahko ogledate ponudbo naših ostalih izdelkov. 

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning