Blog članki

Brezskrbno tudi v sezoni alergij

od Ana Piljic 02 Mar 2020

Brezskrbno tudi v sezoni alergij

Bliža se pomladni čas, ko se bodo dnevi daljšali, temperature bodo višje, zjutraj pa se bomo zbujali ob zvoku petja ptic.

V času pomladi se splošno razpoloženje izboljša, žal pa tega ne moremo trditi tudi za fizično počutje.

Namreč, prihaja sezona alergij. In prav te ponavadi najmanj prizanašajo našim malčkom.

Če se tudi vaš otrok na pomlad srečuje z zamašenim nosom in otečenimi očmi, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako mu čim bolj olajšati to prehodno obdobje.


Uf, nadležni zamašeni nos. In ta je še posebej neprijeten za naše malčke, ki si ga še ne znajo sami obrisati. Kaj pa če vam povemo, da obstaja na trgu izdelek, ki bo vašemu otroku kar sam očistil nos?

Poslovite se od nadležnega čiščenja! Tukaj je elektronska nosna pumpica Oyzee. Z njo boste svojemu otroku na povsem nežen in enostaven način sprostili dihalne poti.

Otroci bodo lahko mirno dihali, mamice pa bodo srečne.

                                 

Olajšajte si bivanje in z enim samim korakom poskrbite za udoben spanec, prijetno bivanje, in razkužen zrak.

Kako?

Z vlažilcem zraka Ariasana. Tale moderen in eleganten vlažilec, ki odlično popestri vsak kotiček vašega doma, poskrbi, da bo vaša koža navlažena, vaše dihalne poti pa sproščene. S svojim neslišnim delovanjem vas bo zazibal v trden spanec, vaši otroci pa bodo navdušeni, saj jim bo služil kot nočna svetilka.

Super, ne?

                                 

Primerno navlažen zrak je pomemben za čiste in sproščene dihalne poti. Navlažen zrak najlažje dosežemo kar s sproščujočo kopeljo. Preprosto, ne? A kaj ko se vaš malček boji vode.

Nič več!

Tukaj je najbolj simpatični kopalniški pripomoček, kar ste jih kdaj videli. Predstavljamo vam glasbeno kopalniško rakovico, ki sliši na ime BubbleCrab. Rakovica proizvaja milne mehurčke in otroke zabava s svojim prisrčnim petjem. Zagotavljamo vam – vaš otrok bo komaj čakal, kdaj bo lahko skočil v kopalno kad.

                                 

Torej, vas je kakšen nasvet prepričal? V vsakem primeru vam želimo čim lepši vstop v pomlad s čim manj zamašenimi noski. 

Do naslednjič!

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning