Blog članki

ČEVLJI, KI JIH POTREBUJETE TO POLETJE

od 12 Jun 2024

ČEVLJI, KI JIH POTREBUJETE TO POLETJE 

Junij je tu in čas je za prvi poletni oddih. Samo še spakiramo vse potrebno in že smo pripravljeni na sproščanje na plaži. Pred tem pa se večkrat srečamo z vprašanjem: Kaj vzeti s seboj, da bomo lahko uživali v vseh poletnih aktivnostih, ne da bi spakirali preveč? Brez skrbi, za vas smo pripravili rešitev – vsaj kar zadeva obutev – potrebujete namreč le 3 pare.

V nadaljevanju vam predstavljamo razloge zakaj, ob tem pa razkrivamo tudi nekaj predlogov poletnih  parov čevljev. Vse predstavljene produkte lahko najdete v naši spletni trgovini in si jih s kodo, ki vas čaka na koncu blog zapisa, zagotovite še ugodneje.


1. UDOBNI ČEVLJI 

Za začetek je najbolje razmisliti o tem, v katerih čevljih se boste odpravili na potovanje. Najbolj priročno je, da izberete udobne čevlje, ki jih boste na destinaciji obuli za daljše sprehode in dnevne izlete. Idealni bodo takšni, ki so hkrati športni in elegantni, da se boste v njih lahko počutili odlično, ne glede na to, ali pohajkujete v naravi ali pijete kavo na mestnem trgu.

COMFORTSLIP® – SUPERGE

BOHOSTEP™ – ŽENSKE PISANE SUPERGE

2. ČEVLJI ZA NA PLAŽO

Prispeli ste na destinacijo in sedaj lahko iz kovčka  vzamete udobne in zračne čevlje, v katerih boste preživeli večino prostega časa, prav tako pa so primerni za obisk plaže. Izberite odprte čevlje, ki nudijo zračnost in udobje hkrati. Najboljši bodo čevlji s paščkom, predvsem če zahajate na težje dostopne plaže ali radi raziskujete naravo.

COASTSOLE - MOŠKE JAPONKE

BREEZEFUN – ŽENSKI SANDALI

3. ELEGANTNI ČEVLJI 

Na koncu so na vrsti še elegantni čevlji. Te bodo svojo vlogo odigrali, ko se vroč dan prevesi v večer in napoči priložnost, da se uredite za sproščen večerni sprehod po mestu. Naj pa vas eleganten videz ne zavede; vsi čevlji v naši ponudbi nudijo maksimalno udobje in lahkotnost pri nošenju, tako da boste uživali v vsakem koraku.

RETROLADY™ – ŽENSKI SANDALI

ACTIVECREW™ – UNIVERZALNI MOŠKI SANDALI

Tako, skrivnost hitrega pakiranja je razkrita. Kot obljubljeno; lahko celotno ponudbo obutve raziščete TUKAJ, preden zaključite nakup, pa ne pozabite unovčiti kode SHOES10 za dodatni 10 % popust. 


Prijetno nakupovanje in čudovito sezono dopustovanj vam želi

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning