Blog članki

IZVIRNA PRAZNIČNA DARILA ZANJO IN ZANJ

od 24 Dec 2021

IZVIRNA PRAZNIČNA DARILA ZANJO IN ZANJ

Vonj po pečenem kostanju so zamenjale decembrske dobrote, mesta so zasijala v soju prazničnih luči, okrašeni domovi pa so v pričakovanju obiska dobrih mož. 🎄 Ob tem je nekaj najlepšega presenetiti in razveseliti svoje bližnje z darilom, ki pusti pečat in je hkrati tudi uporabno. 


V prejšnjem blogu smo vam predstavili izbor najlepših otroških daril, v tokratnem pa boste našli izvirne ideje prazničnih daril zanjo in zanj. 🎁 



1. IBUZZER™

IBUZZER™ je kakovosten brezžični električni brivnik, ki ga preprosto napolnite preko USB-priključka. Inovativen dizajn omogoča tiho delovanje, rezila iz nerjavečega jekla pa zagotavljajo oblikovanje izjemno natančne linije pričeske ali brade.


2. MEOW®

MEOW® je atraktivna mehka dekliška pižama v videzu mačke. Krasijo jo privlačni detajli, kot so ušesa ter vezen napis, ki popestrijo celoten izgled. Prijetni in neverjetno mehki materiali pa poskrbijo za nadvse udobno in toplo spanje tudi v hladnejših mesecih.



Telefonski nosilec z zvočnikom RETROTV® je odličen pripomoček za prostoročen ogled videoposnetkov in celovito stereo izkušnjo. Edinstven  dizajn zagotavlja popolno stabilnost ter zavzame le malo prostora. Primeren je tudi za zabave, izlete, druženja, saj omogoča do 8 ur neprekinjenega predvajanja vsebin.


 4. SATIN®

Vsestranska krtača SATIN® omogoča hitro sušenje in preprosto oblikovanje las. Zaradi revolucionarne oblike boste svojim lasem enostavno dodali čudovit volumen ter ustvarili očarljivo pričesko brez obiska frizerja.



Vas zanima še več idej za najlepša praznična darila? Odklikajte v našo spletno trgovino in odkrijte pestro ponudbo. Ob koncu nakupa pa ne pozabite vpisati tudi kode SHOP15, ki vam prinaša kar 15 % popust.  

Vesel božič in lepe praznike!

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning