Blog članki

Ko čiščenje postane užitek

od Ana Piljić 06 Apr 2020

Ko čiščenje postane užitek

Pomlad je uradno tukaj! Čas je, da se lotimo generalnega čiščenja, preženemo še zadnje ostanke zime in se popolnoma pripravimo na toplejše dni. Redki ljudje z veseljem čistijo, zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako bo čiščenje bolj prijetno in zabavno


1. Čiščenja se lotite sistematično

Preden začnete, napišite seznam, kaj vse bi radi naredili. Sprehodite se skozi stanovanje in se poskusite spomniti vseh opravil, s katerimi že nekaj časa odlašate. Nato jih zapišite in se jih lotite po vrsti. Tako bo čiščenje potekalo bolj organizirano in temeljito.

2. Bodite neusmiljeni 

Priznajte si, da določenih stvari ne boste nikoli uporabljali in da nekaterih oblek ne boste nikoli nosili. Zdaj je popoln čas, da se teh stvari znebite in jih podarite nekomu, ki jih res rabi in bo imel od njih več koristi. 

3. Zagotovite si učinkovite pripomočke

Tukaj pa v igro vstopimo mi. Na naši spletni trgovini imate na voljo ekstremno učinkovite izdelke, ki bodo vaše čiščenje še dodatno olajšali in pohitrili. Priporočamo naslednje:

CleanBrush:

naš prodajni hit, ki prihrani vaš čas in napor. Doseže najbolj nedostopne kote, jih učinkovito očisti in je enostaven za uporabo. Vaša kopalnica bo tako čista kot že dolgo ne.

                                 

Wring&Clean:

inovativni čistilni set, ki zajame vso umazanijo. Z njegovo pomočjo boste temeljito očistili tla, saj zaradi statičnega naboja, ki se ustvari z drgnjenjem mikrovlaken nečistoče kar privlači k sebi.

                                 

AluProtect:

zaščitna folija za kuhinjo oziroma kateri koli delovni prostor je odporna na vodo in ogenj. Z njo boste lahko zaščitili vse delovne površine in si zagotovili učinkovito zaščito pred madeži.

                                 

Aspiria:

s tem avtomobilskim sesalcem bo vaš avto profesionalno očiščen. Odlikuje ga izjemna sesalna moč, primeren pa je za sesanje mikro prahu, drobtin in tekočin.

                                 

Cleansy:

silikonske rokavice Cleansy učinkovito odstranijo umazanijo iz krožnikov in popolnoma zaščitijo vaše nohte in kožo. Zaradi silikonskih ščetin se čistilo še dodatno speni. Uporabljate jih lahko tudi za čiščenje kopalnice, avtomobila in tepihov.

                                 

Upamo, da smo vam čiščenje kaj olajšali in da boste v nov letni čas stopili še z večjim veseljem.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning