Blog članki

Koktejli za pravo zabavo

od Luka Ropotar 18 Oct 2017

Organizirate zabavo? Imate značaj človeka, ki vedno rad poskrbi za popestritev zabave, rojstnega dne ali piknika? Predlagamo vam dva načina, kako pripraviti koktejl zabavo, vi pa izberite tistega, za katerega mislite, da bo glede na praznovanje najbolj primeren.

 

 

1. Povabite barmana oziroma mešalca pijač

Danes vse bolj priljubljeni barmani, znajo zagotovo pripraviti odličen večer. S svojo uglajenosto in prefinjenostjo bodo navdušili vaše goste. Če organizirate zabavo kot presenečenje, lahko barman pripravi koktejl za slavljenca ali slavljenko. Barmane lahko najamete za uro ali več, ali za kar cel večer. Ponavadi imajo svojo osnovno opremo s seboj, vi jim boste pripravili le delovni pult.

Prednost take zabave je, da ne potrebujete nakupovati opreme za mešanje koktejlov, prepričani pa smo tudi, da bo vaš barman poznal vse najbolj znane recepte za njih.

 

2. Nakupite koktejl opremo kar sami

Način zabave, ki bo veliko bolj aktiviral vaše goste. Oganizirate jo lahko na dva načina. Če vas mešanje pijač že od nekdaj veseli, lahko sami mešate koktejle in ustvarjate svoje najljubše recepte. Lahko pa naredite tudi tako, da vso opremo zložite na pult in si vsak gost pripravi svoj koktejl.

Poleg tega lahko izobesite še koktejl recepte za pomoč ter mogoče še slike, kako uporabljati določeno opremo. Nakupite še nekaj okraskov in prepričani smo, da bodo gostje veseli, ko bodo lahko zmešali svojo najljubšo pijačo. Prav tako barmanstvo velja za prefinjeno delo, ki je zelo cenjeno in sigurno si je že vsak kdaj zaželel, da bi zmešal svoj koktejl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V naši ponudbi lahko najdete posamezne pripomočke za pripravo koktejlov ali pa kar celotne sete, ki bodo na enostaven in zabaven način omogočili pripravo vašega najljubšega koktejla! Pozabavajte se s setom narejenim posebej za mešanje

- Mojito koktejla

tisti bolj izkušeni barmen mojstri pa se preizkusite z

Delux koktejl setom

in pokažite svoje spretnosti vašim gostom. In seveda, ne pozabite na koktejl barvne in zanimive dodatke, kot so slamice, palčke, dežniki in veliko več.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning