Blog članki

LAHKOTNI POLETNI ČEVLJI, KI JIH NIKOLI NE BOSTE ŽELELI SEZUTI

od 22 Jun 2023

LAHKOTNI POLETNI ČEVLJI, KI JIH NIKOLI NE BOSTE ŽELELI SEZUTI 

Poletje je čas, ko se lahko popolnoma sprostimo in uživamo v soncu, toplem vremenu ter različnih aktivnostih na prostem. Udobni, kvalitetni, zračni in lahki čevlji predstavljajo ključen del vsake poletne garderobe, zato jih je potrebno izbrati premišljeno. 

Danes vam v novem blog prispevku predstavljamo 4 najudobnejše pare obutve, ki so navdušili že mnogo naših zadovoljnih strank in brez katere si tudi sami ne predstavljamo vročih poletnih dni. ☀️

 

1. ACTIVECREW™

Sandali ActiveCrew™ so izdelani za aktivne moške, ki želijo v svoje življenje vnesti vrhunsko udobje ter funkcionalnost. Zaradi svoje inovativne zasnove omogočajo nadvse enostavno obuvanje, nastavljiv pašček in prožna elastika pa poskrbita za popolno prileganje med vsemi opravili. ActiveCrew™ bodo zagotovo postali nepogrešljiva obutev za brezskrbne poletne dni. 

2. FOAMCLOUD™ 

Modne ženske sandale FoamCloud™ zaznamuje neverjetna stopnja udobja, ki jo nudi poln, izredno lahek podplat. Zaradi elastične zasnove se zelo lepo prilegajo vsem tipom stopal ter poskrbijo za prijetno, stabilno in udobno hojo. Obujte čevlje FoamCloud™ in se to poletje podajte v svet brezskrbnih dogodivščin in neskončnega udobja.  

Trendi moški sandali CasualMan™ so izdelani iz nadvse kakovostnih in trpežnih materialov. Odlikuje jih mehka notranjost, ki ponuja edinstveno udobje, čvrst podplat pa preprečuje neprijetno drsenje. Zaradi priročnega premičnega paščka jih lahko nosite kot sandale ali natikače, zato so primerni za vsako priložnost.   

4. SUMMERWISH™  

Lahki ženski natikači SummerWish™ so idealni za sprehode po mestu, morski promenadi ali za v službo. Kvalitetni in zračni materiali poskrbijo za nadvse udobno nošenje tudi v najtoplejših mesecih v letu. Odlikuje jih tudi nadvse eleganten videz, ki ga lahko kombinirate z vsemi modnimi slogi. 

 

Še vedno oklevate pri izbiri prave obutve zase ali svoje bližnje? Oglejte si celotno kolekcijo naših čevljev in si jih že danes zagotovite s 15 % popustom. V svoji košarici ne pozabite uporabiti kode: SHOES15

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning