Blog članki

Naj se 2020 začne na najboljši način

od Ana Piljic 10 Jan 2020

Naj se 2020 začne na najboljši način

Ekipa Študentske trgovine vam želi srečno in veselo novo leto! Naj bo polno iskrenih nasmehov, čudovitih trenutkov in novih izkušenj.

Novo leto je čas, ko začnemo znova. Letos dajemo na to še poseben poudarek, ker hkrati vstopamo tudi v novo desetletje. Slabe navade lahko pustimo v preteklosti, se zaobljubimo k novim in vstopimo v 2020 s svežim počutjem. Če se sprašujete, kje začeti, smo za vas pripravili nabor izdelkov, ki bodo še dodatno pripomogli k čudovitemu in še bolj pristnemu novemu začetku. 


Za udoben spanec in prijetno bivanje

Za udoben spanec in prijetno bivanje priporočamo vlažilec zraka Ariasana. Atmosfero bo prijetno osvežila, zmanjšala prostorsko onesnaženost in zrak prijetno navlažila ter razkužila. Tako bo poskrbela za čim manj bakterijskih okužb, ohranila navlaženo kožo in proste dihalne poti.

                                 

Je še kaj bolj prijetnega

Je še kaj bolj prijetnega, kot da se po napornem dnevu vrnemo nazaj v stanovanje, ki čudovito diši? Set aromatičnih olj vas bo popeljal v tropske kraje, na peščene plaže in neskončno sonce. Odlično se dopolnjuje z zgornjim vlažilcem zraka Ariasana, olja pa lahko uporabljate tudi v difuzorjih, aroma svetilkah in suhem cvetju. Tropski kraji so le klik stran!

   
           
                                

Naj se novo obdobje začne brez napetosti v vratu

Prenosna sproščujoča blazina NeckRelax učinkovito blaži napetost v vratu ter pomaga pri izboljšanju celotnega počutja. Blazina je lahkotna in prenosljiva, tako da jo lahko uporabljate, kjer želite - v avtu, na potovanju, v službi. Naj se sproščanje začne... zdaj!

         
                                
                                 

In še zadnji izdelek, namenjen popolnemu razvajanju?

In še zadnji izdelek, namenjen popolnemu razvajanju? Maser za glavo, ki zmanjšuje napetost in zagotavlja dobro počutje. Stimulira lasišče, apunkturne točke in krvni obtok, hkrati pa ima izjemno sproščujoč učinek. Po stresnem dnevu v službi bo maser za glavo vaš najboljši prijatelj!

                                 

To bo za prvo letošnjo objavo dovolj, kmalu pa sledi nova, ki bo vsebovala ideje, kako osvežiti tudi vaš dom. 

Z veseljem vas bomo spremljali tudi v 2020!

Se oglasimo spet kmalu,  

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning