Blog članki

NAJUDOBNEJŠA OBUTEV ZA VSAK DAN

od 18 Apr 2023

NAJUDOBNEJŠA OBUTEV ZA VSAK DAN 

V naši spletni trgovini se zavedamo, da je izbira prave obutve zelo pomembna, saj si vsi želimo svoja stopala razvajati z udobjem in lahkotnostjo na vsakem koraku. Stremimo k temu, da kolekcijo obutve redno dopolnjujemo in izpopolnjujemo, hkrati pa ohranjamo pestro izbiro čevljev, ki so primerni za vse priložnosti.

Si tudi vi želite zagotoviti udobje na vsakem koraku in prihraniti pri nakupu? V tokratnem blogu vam predstavljamo 4 najudobnejše pare obutve, ki so navdušili že veliko naših strank.  🥰

 

1. STEADYEDGE™

Ženski čevlji SteadyEdge™ so oblikovani po zadnjih modnih smernicah, zaradi svojega univerzalnega videza pa so primerni za najrazličnejše priložnosti. Odlikuje jih prožen, debelejši in protizdrsen podplat, ki med hojo zagotavlja maksimalno udobje in zmanjšuje občutek utrujenih nog. Razvajajte svoja stopala le z najboljšim. 

2. REELSTEP™

Izjemno udobni čevlji ReelStep™ so zelo priljubljeni pri vseh aktivnih moških, ki se želijo izraziti svoj modni stil. Zaradi elastičnih vezalk se odlično prilegajo različnim oblikam stopal, dizajn brez zavezovanja pa poskrbi, da se lahko poslovite od neprijetnega sklanjanja. To je obutev, ki preprosto ne sme manjkati v moški garderobi. 

Trendi ženske superge ActiveEx® so zaradi izjemno mehke in prožne notranjosti enostavne za obuvanje, med hojo pa se odlično prilegajo vsakemu stopalu. Lahki in zračni materiali poskrbijo, da vaše stopalo diha ter ohranja svežino tudi med aktivnostmi. Zakorakajte v svet vrhunskega udobja že danes.  

4. CORPORATECREW®

Moški čevlji CorporateCrew® so zaradi svoje zimzelene oblike zelo primerni za vse generacije in modne stile. Izdelani so iz izredno trpežnih in zračnih materialov. Zaradi ergonomsko oblikovanega podplata pa nudijo stabilnost na vsakem koraku. Ustvarjeni so za vse sodobne moške, ki ste radi urejeni in cenite udobje na vsakem koraku. 

 

Si tudi vi želite zagotoviti modno obutev po najnižjih cenah? Oglejte si celotno kolekcijo in si jo s kodo SHOP15 zagotovite 15 % ugodneje

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning