Blog članki

Pivske igre

od Luka Ropotar 18 Oct 2017

Pivske igre so odlična stvar za popestritev vsake zabave. Da se ne bi dolgočasili, smo vam opisali nekaj pivskih iger ter predlagali nekaj naših izdelkov, ki so prav tako obvezna oprema vsake zabave. Vse pivske igre so namenjene polnoletnim, saj se pri večini uporablja alkohol.

 

* Pivska ruleta

Le kdo ne pozna klasične kazino igre ruleta. Sedaj v drugačni obliki, s shot kozarčki in dvema kroglicama. Izberite si svojo številko kozarčka in zavrtite ruleto. Tista številka, ki pade, tisti pije :)

 

 

* Pivska igra Človek ne jezi se

Vsem poznana igra iz otroških dni. Pri nas pa, namesto figuric, mali shot kozarčki, ki bodo popestrili to zanimivo igro. Pravila so taka, da tisti, ki je izrinjen, spije mali kozarček. Seveda lahko pravila vedno spreminjate in dodajate težje ali lažje naloge. Vse je odvisno, koliko lahko spijete :)

 

* Pivska igra Križci in krožci

Postavite tri enake kozarčke v eno linijo - pravila so preprosta - poraženec pije! ;) 
 

Pivske igre za vsako zabavo in kjer koli - poglejte si našo bazo pivskih iger, ki jih lahko ustvarite v vsakem domu in so namenjena za vse željne zabave. Ste že slišali za igro Šenternejček, ali pa Meksiko? Domišljija ne pozna meja!

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning