Blog članki

POLETJE, POPOLNA POSTAVA IN OBISK FITNESA

od 22 Jun 2020

POLETJE, POPOLNA POSTAVA IN OBISK FITNESA

S prihodom poletnih mesecev si v mislih že oblačimo najljubše kopalke in rišemo slike letošnjega izgleda. Da bo predstava še boljša, telesna forma pa zagotovljena smo vam pripravili nekaj koristnih nasvetov.


Seveda je pomembna uravnotežena prehrana, a to le ni dovolj! Premalo se zavedamo, da nas gibanje poživi. Za veselo in dobro počutje se vsak dan odločite za tisto vrsto gibanja v kateri najbolj uživate, pa najsi bo to tek, sprehod, treniranje določenega športa ali izvajanje telesnih aktivnosti v fitnesu. Pa smo tam, ne?! Vsakdanje življenje postaja vse hitrejše, vedno več imamo zadolžitev in opravil, pa še otroke je treba peljati na vse možne interesne dejavnosti. Za vas preprosto zmanjka časa!

Da ne pozabimo na osnovno potrebo po gibanju in da bodo naša telesa to poletje pripravljena za skok v najljubše kopalke smo vam v Študentski trgovini pripravili najbolj učinkovite pripomočke za oblikovanje telesa za začetnike in profesionalce na enem mestu.

Da bodo trebušne mišice izoblikovane in izklesane, da bo zadnjica čvrsta in noge lepe, vi pa v boljši telesni formi hitro kliknite na Študentsko trgovino in si zagotovite brezskrbno, samozavestno in zadovoljno poletje 2020.

                                 
                                 

Pa prijetno gibanje vam želimo!

Do naslednjič.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning