Blog članki

PRIČARAJTE ČUDOVIT AMBIENT POLETNIM VEČEROM

od 14 Aug 2024

PRIČARAJTE ČUDOVIT AMBIENT POLETNIM VEČEROM

Poletni večeri so odlična priložnost, ko lahko svoj vrt, teraso ali balkon spremenite v pravo oazo miru in lepote. V tokratnem blogu vam predstavljamo dekorativne lučke, s katerimi boste z lahkoto ustvarili čudovit ambient in urejeni okolici doma dodali piko na i.


LUMIFLIES™ – SOLARNE DEKORATIVNE LUČKE 

Z dekorativnimi lučkami Lumiflies™ ustvarite pravljično vzdušje na domačem vrtu v le nekaj trenutkih. Na voljo so v dveh barvah svetlobe in so izjemno odporne na vse vremenske razmere, zato se najbolje obnesejo v zunanjem okolju: na balkonih, terasah ali vrtovih. Ekološki sistem napajanja s solarno energijo poleg samodejnega vklapljanja in izklapljanja zagotavlja brezskrbno uporabo.




Za ljubitelje klasičnega ambienta so LIGHTSON® prava izbira za dekorativno osvetlitev okolice. Ogrodje iz nerjavečega jekla omogoča uporabo v vseh vremenskih razmerah, zato so idealne spremljevalke tlakovanih vrtnih poti ali gredic. Napajajo se na sončno energijo, kar omogoča varčno uporabo.


GARDENTWINKLE™ – SOLARNE DEKORATIVNE LED LUČKE

GardenTwinkle™ so solarne LED lučke, ki s svojo toplo in prijetno svetlobo pričarajo očarljivo vzdušje. Izbirate lahko med dvema dizajnoma; rožice ali čebelice. Tako kot zgoraj predstavljene lučke so tudi GardenTwinkle™ vodoodporne in kos različnim vremenskim razmeram. Lučke se prižgejo samodejno, polnijo pa se s sončno energijo, zato za delovanje ne potrebujejo dodatnega vira napajanja.


GLOWROCK™ – UNIKATNI SVETLEČI KAMENČKI 

Samosvetleči kamenčki za dekoracijo Glowrock™ so čudovit dekorativni dodatek vsakemu vrtu. S svojo nežno svetlobo omogočajo elegantno osvetlitev sprehajalnih poti. Uporaba je povsem enostavna; le postavite jih na mesto, ki ga želite osvetliti. Čez dan se bodo napolnili s svetlobo, zvečer pa opazujte, kako pričnejo žareti in ustvarjati prijeten ambient. Primerni so tudi za akvarije, bazene in ribnike, saj so izdelani iz živalim in rastlinam neškodljivih materialov.


Prepričani smo, da z izbiro dekorativnih lučk v Študentski trgovini noben vrt ne bo ostal neopažen,

vam pa želimo obilo sproščenih poletnih večerov.   


Nakup lahko s kodo SUMMER10 10 % ugodneje OPRAVITE TUKAJ.   


 Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning