Blog članki

4 PRODUKTI ZA VRT, KI JIH MORA PREIZKUSITI VSAK VRTIČKAR

od Eneja 13 Apr 2021

4 PRODUKTI ZA VRT, KI JIH MORA PREIZKUSITI VSAK VRTIČKAR 

Vrt – prostor druženja z našimi najbližjimi, kotiček za skrivni pobeg od vseh skrbi ali zakladnica domačih pridelkov, ki jih z nekaj vrtnarskimi spretnostmi in učinkovitimi pripomočki lahko uživamo skozi vse leto. 😀

V nadaljevanju predstavljamo 4 produkte, ki bodo olajšali vaše delo in vam pomagali prihraniti čas – ki ga boste tako lahko več namenili uživanju na vrtu.1. GREENPRO 9000® - SVEDER ZA OBDELOVANJE ZEMLJE 

Priročno vrtno orodje za sajenje čebulnic, grednih rastlin in sadik, ki bo delo opravilo namesto vas, saj boste z njim hitro in enostavno izkopali luknje v zemlji.


2.  WATERPRO® - PROFESIONALNI PRŠILNIK VODE 

Profesionalni pršilnik vodo učinkovito razporedi po večji kvadratni površini in ustvari nežno meglico, ki rastlin ne poškoduje, ampak jih optimalno zalije.
Dvignjena vrtna površina, ki omogoča lažje vrtnarjenje, dobre rastne pogoje, zaradi toplejših in zračnih tal pa zgodnejši pridelek.


4. PLANTHOLDER® - PROFESIONALNI SPENJAČ ZA PRIVEZOVANJE RASTLIN

Spenjač, namenjen profesionalnemu in hitremu privezovanju različnih vrst rastlin, omogoča hitrejše in učinkovitejše opravljeno delo.Sedaj, ko ste uredili svoj vrtiček, pa je čas za piknik na vrtu. Izdelke, ki bodo ustvarili sproščeno vzdušje, pa si oglejte tukaj.

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning