Blog članki

Z UDOBNO OBUTVIJO DO LAHKOTNEGA KORAKA

od 13 Jun 2022

Z UDOBNO OBUTVIJO DO LAHKOTNEGA KORAKA

Stopala so zaradi vsakdanjega življenjskega sloga izpostavljena različnim obremenilnim dejavnikom. Posebej v toplejših dneh je pomembno, da jih razvajate z obutvijo, izdelano iz kakovostnih, udobnih in zračnih materialov. 


V tokratnem blog zapisu vam predstavljamo najbolj priljubljene čevlje te pomladi, med katerimi boste zagotovo našli svoje favorite. 🥳 



ACTIVEEX®

Trendovske ženske superge Activeex® zagotavljajo modno in sproščeno udobje na vsakem koraku. Mehka in prožna notranjost omogoča enostavno obuvanje ter odlično prileganje med hojo. Odlikujejo jih lahki in zračni materiali, ki poskrbijo za to, da stopalo med vsakodnevnimi opravili diha in ohranja svežino.


SLIPON®

SlipOn® so atraktivne ženske superge, ki zagotavljajo sproščen in lahkoten korak. Dizajn brez vezalk omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, raztegljivi materiali pa poskrbijo za popolno prileganje stopalu. Zaradi športno-elegantnega videza so primerne za vse vrste aktivnosti. 



Moderne moške superge StepMotion™ se zaradi atraktivnega videza podajo prav vsakemu stilu. Izdelane so iz vrhunskih in trpežnih materialov, ki so odporni proti obrabi. Gibljiv podplat preprečuje drsenje in poskrbi za brezskrbno gibanje. Odlikuje jih zračna mreža na zgornjem predelu, ki omogoča, da stopalo med hojo diha. 


CASUALMAN™

Trendovski moški sandali CasualMan™ so izdelani iz kakovostnih, trpežnih materialov, ki se z odlično prilagodijo vašemu stopalu. Odlikuje jih mehka notranjost, ki ponuja edinstveno udobje, čvrst podplat pa preprečuje drsenje. Zaradi priročnega premičnega paščka jih lahko nosite kot sandale ali natikače. 



Ste že izbrali svoj najljubši par čevljev, s katerimi boste lahkotno zakorakali v aktivne dni? ☀️

V svoji nakupovalni košarici ne pozabite uporabiti kode SHOP15, s katero si boste na vso obutev zagotovili kar 15 % popust

ekipa Študentske trgovine


Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning