Blog članki

ZAKORAKAJTE PRIPRAVLJENI V BARVITO JESEN

od 12 Oct 2022

ZAKORAKAJTE PRIPRAVLJENI V BARVITO JESEN 

Zadnja četrtina letošnjega leta nam je že postregla s čudovitimi dnevi, ki nas opominjajo, kako pomembno je, da izkoristimo vsak prost trenutek. Zato lahko prihajajoče tedne posvetite nabiranju kostanja in gob, sprehodom po pravljično obarvanih gozdnih poteh, hladne večere pa gledanju filmov, družabnim igram, branju, peki najljubših slaščic … 🥧


Da pa boste maksimalno pripravljeni na vse jesenske dogodivščine, si preberite današnji blog in izberite svojo najljubšo obutev za jesenske dni. 😍



HOMEY™

Homey™ so prikupni in mehki ženski copati, ki vas bodo razvajali z maksimalnim udobjem. Podložena notranjost namreč nudi stopalom prijetno toplino tudi v najhladnejših dneh. Protizdrsen gumijast podplat pa zagotavlja stabilnost, zato so primerni tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. 


STEADYEDGE™

SteadyEdge™ so udobni ženski čevlji, ki bodo s svojim trendi videzom očarali vse modne navdušenke. Strukturiran podplat zagotavlja dober oprijem na različnih podlagah in nudi optimalno stabilnost. Zahvaljujoč prožnemu dizajnu pa se odlično prilegajo vsem vrstam stopal in med hojo zagotavljajo popolno udobje.  



Snook™ so izredno topli in udobni termo copati, ki navdušujejo z mehko ter dodatno obloženo notranjo podlogo. Inovativen dizajn s protizdrsnim gumijastim podplatom stopalom nudi zanesljivo oporo in stabilnost med hojo. Zaradi vsestranskega videza pa so primerni tako za moške kot tudi za ženske. 


REELSTEP™

ReelStep™ so izjemno lahki in modni moški čevlji, s katerimi boste v vsakem trenutku lahko izrazili svoj edinstven stil. Odlikuje jih revolucionaren podplat, ki pripomore k zmanjšanju občutka utrujenih nog. Mehki materiali pa poskrbijo, da se popolno prilegajo različnim oblikam stopal. 



Si tudi vi želite zakorakati  v jesenske dni z lahkotnim korakom in oviti svoja stopala v prijetno toplino? Obiščite našo spletno trgovino in košarico napolnite s svojimi favoriti. 

 

🛒 Namig: S kodo SHOP15 lahko izkoristite dodaten 15 % popust


ekipa Študentske trgovine


Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning