Podjetje MEGASPLET d.o.o., matična št.: 6988407000 (v nadaljevanju samo kot »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost. V tem dokumentu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, še posebej o naših strankah in uporabnikih naše spletne trgovine, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

 

1. Kakšne osebne podatke obdelujemo?

Če uporabljate naše storitve, zbiramo različne vrste vaših podatkov, kot so vaše uporabniško ime in geslo, vaši kontaktni podatki in druge nastavitve. Sledimo temu, kakšne artikle si ogledujete v naši spletni trgovini, preko katere naprave ter katere izmed naših ponudb, posredovanih preko e-pošte, so vas zanimale. Na podlagi tega izdelujemo dodatne podatke, da bi vam lahko posredovali ponudbe po vaši želji ter da bi lahko v prihodnje našo spletno trgovino in storitve še izboljšali. Če pri nas opravite nakup oziroma si ustvarite račun, obdelujemo tudi ime in priimek, vaša naročila in podatke, ki si jih nastavite na svojem računu.

 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

  1. identifikacijski podatki, ki obsegajo predvsem ime in priimek ter ID za DDV, če ste pravna oseba;
  2. kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami, predvsem e-naslov, telefonsko številko, naslov za dostavo, naslov za račun in vaše profile na družbenih omrežjih;
  3. podatke o vaših naročilih, ki obsegajo predvsem podatke o naročenih artiklih in načinu plačila, vključno s številko bančnega računa, ter podatke o reklamacijah;
  4. podatke o vaših spletnih navadah, vključno s primeri, ko po spletu brskate preko naše mobilne aplikacije, predvsem podatke o artiklih in storitvah, ki jih iščete, povezavah, na katere klikate, načinu iskanja in pomikanja po naši spletni strani in podatke o napravah, s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega ter podatke, pridobljene iz piškotkov in podobnih tehnologij za prepoznavanje naprav;
  5. podatke o vašem vedenju v povezavi z branjem sporočil, ki vam jih pošiljamo, predvsem čas, potreben za odprtje sporočila in podatke o napravah s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega;
  6. izpeljane podatke, med katere sodijo osebni podatki, pridobljeni iz vaših nastavitev, podatki o artiklih, ki jih pri nas kupite, podatki o vaših spletnih navadah in vedenju v povezavi z branjem sporočil, ki vam jih pošiljamo; gre predvsem za podatke o spolu, starosti, potrošniških navadah in odnosu do različnih artiklov in storitev;
  7. podatke v povezavi z uporabo klicnih centrov, med katere sodijo predvsem zapisi telefonskih klicev s klicnim centrom, identifikacija sporočil, ki nam jih pošiljate, vključno z identifikatorji, kot so IP naslovi.

 

2. Zakaj obdelujemo osebne podatke in zakaj smo do tega upravičeni?

Vaše osebne podatke obdelujemo v različnih situacijah za različne namene. Če obiskujete spletne strani naše spletne trgovine, na katerih uporabljamo tudi piškotke, vaše podatke uporabljamo predvsem za ugotavljanje števila obiskovalcev in izboljševanje naših storitev. Če pri nas opravite nakup, vaše podatke uporabljamo za obdelavo vašega naročila, zaščito naših pravnih zahtevkov in izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti. S pomočjo vaših kontaktnih podatkov in drugih podatkov vam hkrati lahko prikazujemo in pošiljamo naše prilagojene ponudbe. Z vašim soglasjem podatke posredujemo tretjim osebam za prikazovanje ponudbe na drugih spletnih straneh kot tudi za to, da bi vam omogočili dostop do nekaterih dodatnih storitev. Do obdelave vaših osebnih podatkov imamo pravico na podlagi priprave ali izvajanja pogodbe z vami, upoštevanja pravnih obveznosti, naših zakonitih zahtevkov ali pa vašega soglasja.

 

V okviru naše dejavnosti obdelujemo osebne podatke za različne namene in v različnem obsegu, in sicer:

  1. brez vašega soglasja na podlagi izvajanja pogodbe, našega zakonitega interesa ali z namenom izpolnjevanja pravnih obveznosti, oziroma
  2. na podlagi vašega soglasja.

Kakšno obdelavo podatkov lahko izvajamo brez vašega soglasja, je odvisno od tega, s kakšnim namenom je ustrezna obdelava povezana in v kakšnem odnosu do nas nastopate – ali ste samo obiskovalec naše spletne trgovine ali pa kaj kupite. Vaše podatke lahko obdelujemo tudi v primeru, če ste naslovnik blaga ali storitev, ki so bili pri nas naročeni, če z nami komunicirate oziroma obiščete naše prevzemno mesto.

 

Če obiščete našo spletno trgovino

Uporaba piškotkov in drugih tehnologij, posredovanje podatkov oglaševalskim in družbenim omrežjem

Če obiščete našo spletno trgovino, v vašo napravo shranjujemo in posledično iz nje beremo majhne datoteke, kot so piškotki. Piškotek je majhen skupek črk in števk, ki ga hranimo na vašem spletnem brskalniku ali trdem disku vašega računalnika. Nekateri piškotki nam omogočajo medsebojno povezavo vaših aktivnosti med brskanjem po naših straneh od trenutka, ko odprete okno spletnega brskalnika, vse do trenutka, ko ga zaprete. V trenutku, ko zaprete okno spletnega brskalnika, se pripadajoči piškotki izbrišejo. Nekateri piškotki pa ostanejo v napravi za nastavljen čas in se aktivirajo pri vsakem obisku spletnih strani, ki so pripadajoče piškotke ustvarile. Nadalje uporabljamo tudi spletne signale (ki so poznani tudi kot »web beacons«). Gre za majhne slike, ki imajo podobno funkcijo kot piškotki. V primerjavi s piškotki, ki so shranjeni na trdem disku vašega računalnika, so spletni signali sestavni del spletnih strani. O vseh tovrstnih tehnologijah bomo zaradi poenostavitve v tem dokumentu v nadaljevanju govorili le kot o piškotkih. Piškotke v vašo napravo shranjujemo, tiste, ki so jih v vašo napravo shranile naše spletne strani, pa tudi beremo. V nadaljevanju tega dokumenta bomo zaradi poenostavitve govorili le o shranjevanju.

 

Nekatere piškotke neposredno v vašo napravo shranjujejo naše spletne strani. Takšni piškotki nam pomagajo:

 

V vašo napravo shranjujemo tudi piškotke z naših spletnih strani, ki nam omogočajo:

Za namen prikazovanja prilagojenih ponudb in prikrojenih oglasov v okviru oglaševalskih in družbenih omrežij na drugih spletnih straneh izven naše domene, oglaševalskim in družbenim omrežjem posredujemo tudi podatke o vašem obnašanju na spletu. Takšnim partnerjem pa ne posredujemo vaših identifikacijskih podatkov. Seznam družabnih in oglaševalskih omrežij, ki jih uporabljamo, je naveden v razdelku Kdo obdeluje vaše osebne podatke in s kom jih delimo?.

 

Kako nadzirati piškotke?

Piškotke lahko nadzorujete in upravljate na različne načine. Pri tem upoštevajte, da lahko odstranjevanje ali blokiranje piškotkov negativno vpliva na vašo uporabniško izkušnjo ter dostopnost do določenih strani naše spletne trgovine.

Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar pa lahko določite ali naj sprejmejo piškotke prek kontrolnika brskalnika, ki jih običajno najdete v meniju »Orodja« ali »Nastavitve« brskalnika. Več informacij o tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika ali kako blokirati, upravljati ali filtrirati piškotke, lahko dobite na povezavi: www.allaboutcookies.org.

 

Uporaba osebnih podatkov obiskovalcev spletnih strani

Če obiščete našo spletno trgovino, podatke o vašem obnašanju na spletu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa (torej brez vašega soglasja) za namene:

Podatke o vašem obnašanju na spletnih straneh ne pridobivamo samo preko piškotkov. Dopolnjujemo jih tudi z naslednjimi podatki:

V ta namen osebne podatke uporabljamo največ 38 mesecev, podatke hranimo le v pseudonimizirani obliki.

Podatke o vašem obnašanju na spletnih straneh obdelujemo tudi na podlagi našega zakonitega interesa (torej brez vašega soglasja), in to v namen priprave prilagojenih ponudb in prikrojenih oglasov, ki jih prikazujemo na spletu. Naš zakoniti interes je v tem primeru čim bolje prikrojena in kar se da učinkovita ponudba za vas. Imenovane podatke v ta namen razširjamo tudi s pomočjo analize in iz njih pridobivamo izpeljane podatke. V skladu s temi podatki lahko razvrščamo naše uporabnike v različne skupine, pri čemer vsaka skupina prejema lastne prikrojene ponudbe. Če nato pri nas še kaj kupite, bomo v ta namen dodatno uporabili tudi podatke o vaših naročilih.

V ta namen uporabljamo osebne podatke 1 mesec.

 

Če pri nas opravite nakup

Da pri nas lahko opravite nakup, morate obiskati našo spletno trgovino, zato se na vas nanašajo obdelave opisane v razdelku »Če obiščete naše spletne strani.« Če pri nas opravite nakup, se obdelava podatkov razširi še na naslednji način:

 

Obdelava na podlagi izvajanja pogodbe

Če pri nas kot fizična oseba opravite nakup, obdelujemo vaše osebne podatke v namen obdelave vašega naročila. Gre za identifikacijske in kontaktne podatke ter podatke o vaših naročilih.

Če pri nas opravite nakup kot zastopnik pravne osebe, obdelujemo iste podatke v isti namen na podlagi našega zakonitega interesa, ki temelji na sklenitvi in izvajanju pogodbe z osebo, ki jo zastopate.

 

Uporaba podatkov v namen obdelave vašega naročila pomeni, da podatke uporabimo posebej za:

V ta namen osebne podatke uporabljamo v času, ki je nujno potreben za obdelavo vašega naročila oz. rešitev pogodbenih obveznosti, kot so reklamacije.

 

Obdelava na podlagi zakonitega interesa

Če pri nas opravite nakup, hranimo vaše identifikacijske in kontaktne podatke ter podatke o vaših naročilih na podlagi našega zakonitega interesa (brez vašega soglasja) za namene varovanja pravnih zahtevkov in naše notranje evidence ter nadzora. Naš zakoniti interes v tem primeru predstavljata varovanje pravnih zahtevkov in pa nadzor nad rednim izvajanjem naših storitev.

 

Nadalje na podlagi našega zakonitega interesa (torej brez vašega soglasja) obdelujemo vaše identifikacijske in kontaktne podatke, vaše nastavitve in podatke o vaših naročilih (če pri nas kasneje opravite nakup) za namene:

V namen oblikovanja ponudb po meri in prikrojenih oglasov, ki jih prikazujemo na spletnih straneh, kot je opisano v razdelku »Če obiščete naše spletne strani«, uporabljamo tudi podatke o vaših naročilih.

Vaše zadovoljstvo z našimi storitvami merimo na podlagi raziskave NPS, ki vam jo pošljemo po elektronski pošti znotraj programa Judge.me. Vprašalnik pošljemo naključnim uporabnikom, ki so pretekli mesec pri nas opravili nakup. Rezultate ankete imamo izključno za lastno uporabo.

Za zaščito pravnih zahtevkov in ohranjanje naših notranjih evidenc in kontrol obdelujemo podatke za obdobje 3 let in še 1 leto potem v zvezi s terjatvami, ki so uveljavljene do konca zastaralnega roka. V primeru pravnih, upravnih ali drugih postopkov obdelujemo vaše osebne podatke za obdobje, ki je potrebno za trajanje takega postopka in za preostanek obdobja zastaranja po njegovem zaključku.

V namen varovanja pravnih zahtevkov in naše notranje evidence ter nadzora obdelujemo podatke v času trajanja zastaralnega roka, ki znaša 5 let po potrebi še eno leto po njegovem izteku v primeru uveljavljenega zahtevka ob koncu zastaralnega roka. Pri sprožitvi sodnega, upravnega ali drugega postopka obdelujemo vaše osebne podatke v času, ki je nujno potreben za izvedbo tovrstnih postopkov, ter do izteka preostalega dela zastaralnega roka po njegovem zaključku.

Za ostale navedene namene uporabljamo osebne podatke največ 6 mesecev,

Zoper tovrstne obdelave, ki se izvajajo na podlagi našega zakonitega interesa, lahko podate ugovor.

 

Obdelava na podlagi izpolnjevanja pravnih obveznosti

Tudi mi moramo izpolnjevati določene obveznosti, ki jih predpisujejo zakoni. Če vaše osebne podatke obdelujemo iz tega razloga, vašega soglasja za tovrstno obdelavo podatkov ne potrebujemo. Na tej pravni podlagi obdelujemo vaše identifikacijske in kontaktne podatke, podatke o naročilih, in sicer zaradi upoštevanja vsakokrat veljavnih zakonov, ki so v času sestave predmetnega memoranduma še posebej naslednji:

V ta namen uporabljamo osebne podatke največ 10 let (plus tekoče leto) po zadnjem izdanem dokumentu glede vašega naročila .

 

Če ste naslovnik blaga ali storitev, ki so bili naročeni pri nas

Če ste naslovnik blaga ali storitev, ki so bili naročeni pri nas, obdelujemo vaše identifikacijske in kontaktne podatke:

Za pripravo, sklenitev in izvajanje pogodbe z našo stranko uporabljamo osebne podatke v času, ki je nujno potreben za obdelavo naročila. Po izteku tega časa podatke še naprej hranimo na podlagi našega zakonitega interesa v namen varovanja pravnih zahtevkov in naše notranje evidence ter nadzora, in sicer v času trajanja zastaralnega roka, ki znaša 5 let, po potrebi pa še eno leto po njegovem izteku v primeru uveljavljenega zahtevka ob koncu zastaralnega roka. Pri sprožitvi sodnega, upravnega ali drugega postopka obdelujemo vaše osebne podatke v času, ki je nujno potreben za izvedbo tovrstnih postopkov, ter do izteka preostalega dela zastaralnega roka po njegovem zaključku. Naš zakoniti interes v tem primeru predstavljata varovanje pravnih zahtevkov in nadzor nad rednim izvajanjem naših storitev. V namen izpolnjevanja pravnih obveznosti uporabljamo osebne podatke največ 10 let za posamezno naročilo.

 

Če z nami komunicirate preko različnih kanalov

Če z nami komunicirate preko različnih kanalov, predvsem preko klicnih centrov, elektronske pošte, klepetalnic in družbenih omrežij, vaše identifikacijske in kontaktne podatke ter zapise medsebojne komunikacije, obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa (torej brez vašega soglasja) za namene:

V te namene hranimo osebne podatke za obdobje 3 mesecev. Če naročite oddate preko enega od naših kanalov, lahko podatke hranimo za zaščito pravnih zahtevkov za obdobje zastaranja 5 let in še 1 leto po poteku veljavnosti v zvezi s terjatvami, uveljavljenimi na koncu zastaranja. V primeru pravnih, upravnih ali drugih postopkov obdelujemo vaše osebne podatke v obsegu, ki je potreben za trajanje takega postopka, in preostanek obdobja zastaranja po njegovem prenehanju.

 

 

3. Kdo obdeluje vaše osebne podatke in s kom jih delimo?

V večini primerov obdelujemo vaše podatke za lastne namene kot njihov upravljavec. V takšnem primeru vaše podatke posredujemo našim partnerjem za zagotavljanje plačil, prevoza in drugih zadev, povezanih z vašim naročilom. Podatke posredujemo tudi našim obdelovalcem, ki jih obdelujejo v skladu z našimi navodili. Z vašim soglasjem lahko podatke posredujemo tudi oglaševalskim in družbenim omrežjem za prikazovanje oglasov po meri na drugih spletnih straneh.

Vse opisane osebne podatke obdelujemo mi kot upravljavec. To pomeni, da mi določamo zgoraj opredeljene namene, v katere vaše osebne podatke zbiramo in načine obdelave ter odgovarjamo za ustrezno izvajanje le-te.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo tudi drugim subjektom, ki imajo prav tako funkcijo upravljavca, in sicer:

na podlagi vašega soglasja oglaševalskim in družbenim omrežjem, kot je opisano v razdelku »Uporaba piškotkov in drugih tehnologij«, posredovanje podatkov oglaševalskim in družbenim omrežjem, in sicer poimensko:

Za obdelavo osebnih podatkov uporabljamo tudi storitve drugih obdelovalcev, ki obdelujejo osebne podatke samo v skladu z našimi navodili ter v namene, ki so opisani v razdelku »Zakaj obdelujemo osebne podatke in zakaj smo do tega upravičeni?«. Med takšne obdelovalce sodijo:

 

 

4. Iz katerih virov pridobivamo osebne podatke?

Osebne podatke večinoma pridobivamo neposredno od vas preko naše spletne trgovine ali pri komunikacijiz vami. Nekatere druge podatke pa lahko dobivamo tudi od naših partnerjev, npr. bank ali transportnih družb.

Večinoma obdelujemo osebne podatke, ki nam jih zagotovite neposredno v okviru naročanja artiklov in storitev, med ustvaritvijo in uporabo računa ali pri komunikaciji z nami, na primer s klicnim centrom. Osebne podatke neposredno od vas pridobivamo tudi s spremljanjem vaših spletnih navad med brskanjem po naši spletni trgovini ali ob branju naših sporočil.

Če pri nas opravite nakup, lahko v zvezi z izvajanjem sklenjene kupoprodajne pogodbe prejmemo dodatne podatke o vaših naročilih s strani bank, naših partnerjev, ki upravljajo plačilne sisteme, in transportnih partnerjev, npr. podatke o številki vašega računa, uspešno izvedenih plačilih ali dostavi in prevzemu blaga.

 

 

5. Posredovanje podatkov izven držav EU

Vaše osebne podatke lahko v nekaterih primerih posredujemo tudi v države, ki niso članice Evropskega gospodarskega prostora.

V okviru posredovanja podatkov prejemnikom, ki so navedeni v razdelku Kdo obdeluje vaše osebne podatke in s kom jih delimo?, lahko vaše podatke posredujemo tudi v tretje države izven Evropskega gospodarskega prostora, v katerih ni nujno zagotovljena ustrezna raven varstva osebnih podatkov. Vsako tovrstno posredovanje bo izvedeno le v primeru, da se dotični prejemnik zaveže, da bo upošteval standardne pogodbene določbe izdane s strani Evropske komisije, ki so dostopne na naslovu http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2004:385:0074:0084:CS:PDF

 

 

6. Kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo osebnih podatkov?

V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice. Te vključujejo pravico do dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, prenosa, ugovora in pritožbe. Tako kot imamo mi svoje pravice in obveznosti glede obdelave vaših osebnih podatkov, imate tudi vi v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov določene pravice. Te pravice vključujejo:

 

Pravica do seznanitve

Preprosto povedano, imate pravico, da izveste, kakšne podatke o vas zbiramo, v kakšne namene in kako dolgo, od kod vaše osebne podatke pridobivamo, komu jih posredujemo, kdo jih poleg nas še obdeluje in kakšne so vaše druge pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov. To vse si lahko preberete v razdelku »Varstvo osebnih podatkov strank«. Če pa vseeno niste povsem prepričani, katere osebne podatke o vas zbiramo, od nas lahko zahtevate potrdilo o tem, ali osebne podatke v zvezi z vami zbiramo ali ne, in če jih, imate pravico, da se s temi podatki seznanite. Skladno s pravico do seznanitve lahko od nas zahtevate kopijo obdelovanih podatkov, pri čemer vam bomo prvo kopijo zagotovili brezplačno, vsako nadaljnjo pa proti plačilu.

 

Pravica do popravka

Motiti se je človeško. Če opazite, da so osebni podatki, ki jih o vas hranimo, napačni ali nepopolni, imate pravico, da zahtevate, da jih čim prej popravimo oziroma dopolnimo.

 

Pravica do izbrisa

V nekaterih primerih imate pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo v najkrajšem možnem času izbrisali, če je izpolnjen kateri od naslednjih razlogov:

Prosimo pa, da se zavedate, da, tudi če bo kateri od opisanih razlogov izpolnjen, to ne pomeni, da bodo vsi vaši osebni podatki kar takoj izbrisani. Te pravice pa ni mogoče uveljaviti v primeru, da je obdelava vaših osebnih podatkov še naprej nujna za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za določitev, izvedbo ali obrambo naših pravnih zahtevkov (glej razdelek »Zakaj obdelujemo osebne podatke in zakaj smo do tega upravičeni?«).

 

Pravica do omejitve obdelave podatkov

V nekaterih primerih lahko poleg pravice do izbrisa uveljavite tudi pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov. Ta pravica vam omogoča, da v določenih primerih zahtevate, da se vaše osebne podatke posebej označi in izvzame iz kakršnihkoli postopkov obdelave – v tem primeru je učinek časovno omejen (in ne trajen kot pri pravici do izbrisa). Obdelavo osebnih podatkov moramo omejiti:

 

Pravica do prenosljivosti podatkov

Imate pravico, da od nas pridobite vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih zagotovili in ki jih obdelujemo na podlagi izvajanja pogodbe. Vaše osebne podatke vam posredujemo v strukturirani, ustaljeni in strojno čitljivi obliki. Enostaven prenos podatkov je mogoč samo za podatke, ki jih avtomatizirano obdelujemo v naših elektronskih podatkovnih zbirkah.

 

Pravica do ugovora proti obdelavi podatkov

Na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, imate pravico do ugovora proti obdelavi osebnih podatkov, ki temelji na točki (e) ali (f) člena 6(1) UREDBE (EU) 2016/679 ter do ugovora proti obdelavi podatkov za namene neposrednega trženja (glej razdelek »Zakaj obdelujemo osebne podatke in zakaj smo do tega upravičeni?«). Vaše podatke bomo takoj prenehali obdelovati za tržne dejavnosti; v drugih primerih bomo storili enako, v kolikor ne bomo imeli zakonitih razlogov za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi pravicami ali za uveljavljanje pravnih zahtevkov.

 

Pravica do pritožbe

Uveljavitev zgoraj navedenih pravic nikakor ne vpliva na vašo pravico, da vložite pritožbo pri pristojnem organu. To pravico lahko uveljavite zlasti v primeru, če domnevate, da vaše osebne podatke obdelujemo neupravičeno oziroma v nasprotju s splošno zavezujočimi pravnimi predpisi. Nad obdelavo podatkov, ki jo izvajamo z naše strani, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu na naslov Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana.

 

 

7. Kako lahko uveljavite določene pravice?

Za uveljavitev pravic iz tega dokumenta nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte info@studentska-trgovina.si ali nas pokličete na 040 325 185 ali pa pošljete sporočilo s klikom na to povezavo.

Vaš zahtevek bomo izpolnili v najkrajšem možnem času, vsekakor pa v roku enega meseca. V izjemnih primerih, predvsem ko gre za kompleksnejše zahtevke, imamo pravico ta rok podaljšati za dva dodatna meseca. V primeru, da bi bilo takšno podaljšanje potrebno, in pa o razlogih zanj vas bomo seveda obvestili.