Blog članki

4 TOP PRODUKTI ZA UDOBJE IN SPROSTITEV

od 26 Oct 2021

4 TOP PRODUKTI ZA UDOBJE IN SPROSTITEV 

Zaradi vse daljših oktobrskih večerov si vse več časa vzamemo zase ter vedno bolj prisegamo na toplino, udobje in sprostitev. 


V nadaljevanju vam predstavljamo 4 nepogrešljive produkte letošnje jeseni, s katerimi boste pripravljeni na hladnejše dni in maksimalno uživali v zavetju svojega doma. Zaradi svoje funkcionalnosti ter vsestranske uporabe so primerni tudi kot darilo. 😊1. HOMEY – ŽENSKI USNJENI TERMO COPATI

Elegantni ženski copati HOMEY so zaradi svoje tople in mehke notranjosti idealni za sproščanje v udobju doma. Kvaliteten gumiran podplat pa bo poskrbel za brezskrbno hojo na vseh površinah in izvrstno oporo stopalu.


2. SNOOK® – MOŠKI USNJENI TERMO COPATI

Kakovostni moški copati SNOOK® so izredno topli in udobni, saj jih odlikuje notranjost obložena s plišem. Gumiran podplat pa zagotavlja oporo in nedrseč korak, zato jih lahko uporabljate na različnih površinah doma in v okolici doma.Ariasana® je inovativni vlažilec zraka, ki navduši s tihim delovanjem ter prijetno osveži zrak v kateremkoli prostoru. Z nekaj kapljicami izbranega eteričnega olja pa enostavno poskrbite tudi za prijeten vonj, ki bo pričaral občutke umirjenosti in sproščenosti.


 4. FIRSTGEN™ – RETRO IGRALNA KONZOLA

FirstGen™ je retro igralna konzola z več kot 600 legendarnimi igrami, s katerimi si boste pričarali zabavne spomine na otroške dni. Priložena kontrolorja pa poskrbita, da lahko igrate ali tekmujete tudi v paru, zato je idealna za popestritev druženj.Mi že komaj čakamo, da se zavijemo v topel objem doma in sprostimo, kaj pa vi? Hitro skočite v našo spletno trgovino in poiščite svoj najljubši produkt letošnje jeseni. 🍂    

Namig: Ob koncu nakupa vpiši kodo SHOP15 in se razvajaj s kar 15 % popusta.

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning