Blog članki

PREDSTAVLJAMO 4 IZDELKE ZA PRIJETNE JESENSKE DNI

od 29 Sep 2021

PREDSTAVLJAMO 4 IZDELKE ZA PRIJETNE JESENSKE DNI 

Poletje je dokončno pomahalo v slovo, čudovite barve narave pa počasi nakazujejo prihod čarobne jeseni. V tokratnem blogu predstavljamo 4 nepogrešljive izdelke, ki vam bodo pomagali pri letošnjem skoku v jesenske dni.



Krajši in nekoliko hladnejši dnevi so prvi znanilci jeseni, zaradi katerih boste poletno garderobo za nekaj časa postavili na stran. Zato ne spreglejte nepogrešljivega pripomočka za pospravljanje in shranjevanje oblačil StorageSavy®. S priročnimi škatlami bo organizacija postala enostavno in hitro opravilo, vi pa boste pridobili več prostora v domu.


Jesen je idealen čas tudi za urejanje okolice doma, zato vam predstavljamo dragocen pripomoček, pri vseh zunanjih opravilih: Snatcher. Nič za to, če se vam je med vrzelmi nabral nadležni plevel, kajti z inovativnim ročnim orodjem boste brez sklanjanja in prepogibanja hitro odstranili ves plevel.




Ko boste končali z urejanjem garderobne omare in okolice doma, ne pozabite tudi na udobje vaše dnevne sobe. To lahko enostavno dosežete z mehkimi in raztegljivimi prevlekami za sedežne garniture SoftStrech®.


Daljši jesenski večeri so kot nalašč za druženje s prijatelji, kjer se boste lahko izkazali s pripravo popolnega sušija. Pri tem vam bo pomagal vrhunski pripomoček SushiChef®, s katerim boste v le nekaj trenutkih uživali v dobri hrani, vam pa bo ostalo več časa za zabavo.




Oblačila so pospravljena, okolica doma je urejena in zdaj je čas, da se prepustite obdobju, ko bo v zraku zadišal vonj po kostanju in se boste lahko sprehodili po barvitem šelestečem listju. 


Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning