Blog članki

Črni petek: Ne zamudite norih popustov!

od Ana Piljic 25 Nov 2019

Črni petek: Ne zamudite norih popustov!

Poskrbite za ugoden, pravočasen nakup brez nadležnih gneč in obenem prihranite.

Črni petek marsikomu predstavlja najbolj težko pričakovan dan v letu. To je posebne vrste nakupovalni praznik, ki se je z razmahom kapitalizma iz potrošniške Amerike uspešno udomačil tudi na domačih, slovenskih tleh. Trgovci na ta dan ponujajo ekstremno drage izdelke po izjemno ugodnih cenah, kar je razlog, da kupci množično derejo k blagajnam. Dandanes je Črni petek največji nakupovalni praznik na svetu, ki se je razpotegnil od zahvalnega četrtka, vse do Spletnega ponedeljka, imenovanega Cyber Monday. 

V Sloveniji Črni petek zaznamuje velika gneča v trgovskih centrih, koder se ljudje uveljavljajo številnih trikov, da bi pravočasno nakupili želeni izdelek. V tem času se namreč nakupuje resnično vse: bela tehnika, oblačila, obutev, igrače, izdelki za dom …

Ugodne znižane ponudbe spletnih trgovcev v tem času bistveno pripomorejo k manj stresnemu nakupovanju in omogočajo, da se uspešno ognemo trgovinskim gnečam in nepotrebnemu stresu ter nakup elegantno, s klikom na miško, opravimo kar iz fotelja.

Na dan Črnega petka in Spletnega ponedeljka so izdelki resnično tako ekstremno znižani, da jih čez leto ne bomo več našli na voljo po tako ugodni ceni, kar krepko utemeljuje in opravičuje vnaprejšnje planiranje ter takojšen nakup izdelkov pred ponovnim porastom cen. 

Nakupovanje božičnih daril bo v tem času občutno razbremenil vašo denarnico. Deležni boste številnih prihrankov. Potešili boste lahko raznolike želje in potrebe najdražjih. Nikar ne čakajte na naslednje leto, na nove Black Friday popuste. Pravočasen tehten nakup se utegne v tem času neponovljivo obrestovati.

Med najbolj priljubljene izdelke v tem času sodijo številne tržne novosti, med katerimi si posebno pozornost zaslužijo predstavljeni izdelki.


Izdelki za mlade mamice

Oyzee® pumpica za čiščenje noska

Elektronska pumpica za čiščenje noska Oyzee® na prijeten, neagresiven način, že v nekaj sekundah očisti nosek prehlajenemu malčku in mu hipoma olajša dihanje. Do otroka je izjemno nežna, varna in prijazna. Všečna, praktična oblika poenostavi prenos naprave. Odlikujejo jo preprosta uporaba, čiščenje in vzdrževanje. Anatomska oblika držala omogoča uporabo tudi neveščim ročicam najmlajših. Oyzee® je na voljo v kompletu z različnimi silikonskimi nastavki za otroke vseh starosti in je nepogrešljiv pripomoček predvsem za nego novorojenčkov. Idealno darilo za novopečene mamice.

KUPI TUKAJ


    Ženski izdelki

    2v1 oblikovalec in sušilec Satin®

    Satin je napredna, kombinirana naprava, ki združuje profesionalno ovalno krtačo za oblikovanje las s tehnološko dovršenim sušilcem za lase. Naprava je v kratkem času osvojila številna ženska srca po vsem svetu in postala pravi pravcati svetovni tržni hit. Oblikovanje pričeske še nikdar ni bilo tako enostavno. Sušilec Satin® pomaga izoblikovati pričesko še tako neizkušeni uporabnici. Občutno skrajša čas, namenjen sušenju in oblikovanju las. Inovativna vrhunska ionska tehnologija ščiti strukturo las in jih med oblikovanjem globinsko obnavlja. Preprečuje vozlanje in lomljenje občutljivih lasnih konic ter pojav nadležne statičnosti. Lasje so po uporabi videti satenasto sijoči in naravno zdravi. Sušilec Satin® je nepogrešljiv pripomoček za brezhiben, negovan modni videz pričeske in poklanja izjemne, zavidljive rezultate kot iz frizerskega salona ob vsakem času, na vsakem koraku.  

    KUPI TUKAJ

      DryLux® brisača za hitro sušenje las

      Modna brisača za hitro sušenje las je v zadnjem času pravi modni hit socialnih omrežij. Uporabljajo jo zvezdnice po vsem svetu. Omogoča preprost negovan videz, brez nepotrebnega ovijanja las. Njena vpojnost presega kapaciteto običajne brisače. Lase osuši dvakrat hitreje na neagresiven, povsem naraven način. DryLux® brisača je namensko zasnovana proti nadležnim, ovirajočim zdrsom z glave in posledično omogoča popolno svobodo gibanja. Primerna je za dolge in kratke lase ter za vse starosti in velikosti. Zvezdniška brisača, ki ženski poenostavi svet.

      KUPI TUKAJ

        Elegance® denarnica za telefon

        Zvonjenje telefona pogosto prisili uporabnice k izpraznitvi celotne torbice. Tam je pogosto vse, le telefona ne. Nadstandardna denarnica s pentljo ponuja možnost pametnega varovanja mobilnega telefona in obenem hrani številne kartice, drobiž, denar ter osebne dokumente. Njena prednost so številni praktični, prostorni predali. Je kompaktna in varna pred udarci ter na voljo v številnih modnih barvnih odtenkih. Njena univerzalna velikost je primerna za vse vrste telefonov. Odlično nadomešča torbico, kjer je ta povsem odveč. Denarnica za telefon Elegance® je elegantno uporabno darilo za vse generacije žensk.

        KUPI TUKAJ


          Izdelki za dom

          Simply® obešalnik za hlače

          Vsestranski obešalnik Simply® je projektiran za čim bolj učinkovito varčevanje s prostorom in je idealna rešitev za premalo prostorne omare ali starejše nefunkcionalne garderobne omare brez mehanizmov za varčevanje prostora. Ohranja red tako v omarah kot tudi izven njih. Preprečuje nadležno mečkanje tkanin zaradi nepozornega odlaganja hlač. Eleganten, pameten dizajn omogoča vertikalno in horizontalno uporabo. Vertikalna je namenjena shranjevanju prostora, horizontalna omogoča večjo preglednost nad oblačili. Vsak palični nastavek je mogoče ločeno izvleči, kar olajša vsakodnevno opravljanje in ga hipoma pretvori v praktičen sušilec. Ponudba omogoča nakup kar dveh obešalnikov za ceno enega. Ker je obešalnik mogoče pritrditi na vsak kavelj v prostoru, je to preprosto izdelek, ki ga morate imeti.

          KUPI TUKAJ

            Ariasana® vlažilec prostora

            V zimskem času kurilne sezone je uporaba raznolikih vlažilcev zraka neizogibna. Vlažilci preprečujejo številne neprijetnosti, razkužijo zrak v prostoru ter ga oskrbijo s primerno količino vlage. Na ta način pomagajo vzdrževati optimalno telesno počutje. Vlažilec zraka AriaSana® prostor na željo tudi prijetno odišavi. Ekstremno eleganten dizajn iz navidezno naravnega materiala se čudovito poda v vsak bivalni prostor in zavzame minimalno površino. Je preprost za uporabo in vzdrževanje ter nudi možnost treh časovnih nastavitev. Sedem pomirjujočih svetlobnih odtenkov z blagodejnim terapevtskim učinkom učinkovito blaži stres in obenem pomirja. Ker deluje tiho in povsem nemoteče, ga boste lahko uporabljali v spalnici, pisarni, dnevni sobi, sprostitvenem kotu … Vlažilec zraka AriaSana® omogoča prijetno in bolj sproščeno bivanje.

            KUPI TUKAJ

              Cleanbrush® brezžična čistilna krtača

              Vsakodnevno čiščenje površin marsikomu predstavlja neprijetno, časovno zamudno nadlogo, ki jo uporaba brezžične čistilne krtače Cleanbrush® zlahka poenostavi. Najučinkovitejši rotacijski čistilec na trgu prihrani obilico časa ter vsakršno priklanjanje in fizični napor. S tremi učinkovitimi ščetkami in povečano čistilno močjo kar 300-ih vrtljajev/minuto učinkovito odstrani plesen, umazanijo, rjo, prah in vodni kamen. Njegova anatomska inteligentna oblika doseže še tako nedostopne kotičke. Navdušuje njegova hitrost, lahkotnost in preprostost uporabe, predvsem pa njegova brezhibno natančna učinkovitost. Akumulatorsko polnjenje dovoljuje uporabo čistilne krtače tudi v prostorih, kjer ne razpolagamo z električnim napajanjem.

              KUPI TUKAJ


                Igrače in igrala

                Firstgen® igralna retro konzola

                Za vse ljubitelje klasičnih arkadnih iger je sedaj na voljo čudovita igralna retro konzola s kar dvema upravljavcema za družabno, vedno drugačno zabavo. V sebi združuje namreč več kot 600 klasičnih legendarnih iger, ki bodo znale prebuditi prijetne spomine na mladost in otroštvo. Številne igre, med katerimi tudi nepozabni Super Mario, omogočajo postavitev novih rekordov ter pričarajo čarobno atmosfero na domačih zabavah. Konzola je originalno darilo za večje in manjše otroke ter večno mlade po srcu.

                KUPI TUKAJ

                  Graviaty® avto na daljinsko vodenje

                  Revolucionarni avto na daljinsko vodenje Graviaty® zlahka premaguje še tako nemogoče gravitacijske ovire. Neverjetni avtomobil vozi namreč po vseh gladkih površinah in dobesedno kljubuje gravitaciji. Dirja vodoravno, navpično, postrani in počez, po steni, po stropu, po steklu in po tleh. Ultra lahek in izjemno vzdržljiv avtomobil odlikujejo izredna hitrost in neverjetni zasuki s kar 360°rotacijo. Upravljate ga preko daljinskega upravljavca. Omogoča neverjetne spektakularne podvige in je protagonist številnih neponovljivih trenutkov. Z njim boste seveda razveselili vsakogar, ki je o tovrstnem ninja avtomobilu upal le sanjati.   

                  KUPI TUKAJ

                    Ufo Dron® futurističen leteči dron

                    Visokotehnološka igrača ponuja noro razgibano zabavo vsem generacijam. Peresno lahka, leti v vse strani, se spretno izmika in obenem živobarvno utripa kot leteči krožnik. Ufo Dron® ne uporablja daljinca. Usmerjate ga kar s telesom in rokami, kar seveda dodatno popestri zabavo z obilnimi navali smeha. Oviram se inteligentno izmika. Ob primeru nenačrtovanega trčenja se samodejno ustavi. Struktura drona je izjemno lahka, prožna in za igro povsem varna. Ufo Dron® je primeren za rabo tako v notranjih kot zunanjih prostorih. Za delovanje ne potrebuje baterij, saj se akumulatorsko polni prek USB kabla. Igrača je primerna za vse generacije in starosti. Spodbuja skupinske igre in fizično aktivnost.

                    KUPI TUKAJ


                      Če želenega izdelka niste našli med predstavljenimi izdelki, obiščite spletno trgovino Študentska trgovina, kjer so vam na voljo še številni raznoliki izdelki po ekstremno znižani, Black Friday ceni. Preverite. Ne bo vam žal.

                      Prejšnja objava
                      Naslednja objava

                      Izberite opcijo

                      Zapri
                      Uredi svojo izbiro
                      this is just a warning