Blog članki

Kako poenostaviti vsakodnevno čiščenje in prihraniti čas

od Ana Piljic 15 Nov 2019

Kako poenostaviti vsakodnevno čiščenje in prihraniti čas

Ni ga človeka, ki bi ne ljubil urejenega okolja in čistih bivalnih površin. Vedno znova pa smo se primorani spopasti s časovno stisko in željo, da bi čiščenju namenili čim manj časa, ki ga tako obupno potrebujemo predvsem zase.

Težko si je zamišljati, da bi se po naporni čistilni akciji udeležili dodatne telesne aktivnosti. Priklanjanje, raztegovanje in vsakovrstni prisilni telesni položaji zahtevajo svoj delež in nas hočeš nočeš energetsko izčrpajo. Pogosto se po čistilni akciji počutimo kot izžete cunje, ki se želijo čim preje in čim udobneje razprostreti na domači kavč. Le kolikokrat pomislimo, da bi nas moral nekdo plačati za ves ta nehumani napor in nadležno telovadbo? 

Za vas smo pripravili nabor izdelkov, ki vam bodo čiščenje občutno poenostavili. Z njihovo pomočjo boste bistveno skrajšali čas, namenjen negi bivanjskega okolja, ter prihranili dragoceno energijo, ki bi vam znala služiti za raznolike prostočasne ljubiteljske dejavnosti.


1. CLEANBRUSH®, brezžična čistilna krtača

Revolucionaren akumulacijski rotacijski čistilec CLEANBRUSH® je zasnovan na pameten in prilagodljiv način, ki olajša rokovanje z napravo in potrebuje minimalno površino prostora za shrambo. Čiščenje pralnih površin še nikdar ni bilo tako enostavno. 

 • Omogoča velik časovni prihranek
 • Razbremenjuje nas vsakršne prisilne drže in fizičnega napora 
 • S tremi raznolikimi ščetkami učinkovito odstrani plesen, umazanijo, prah, rjo in vodni kamen
 • Doseže najbolj nedostopne kotičke
 • Odlikuje jo povečana rotacijska moč kar 300 vrtljajev/minuto
 • Ne zahteva uporabe okolju neprijaznih agresivnih čistil
 • Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo

2.  CLEANSY™, silikonske rokavice za večnamensko čiščenje

Praktične večnamenske rokavice so zasnovane na način efektivne silikonske krtače. Imajo izredno čistilno moč in so obenem nežne do površin. Z uporabo rokavic se boste ognili vsakršni potrebi po dodatnih čistilnih orodjih, kot so spužve, cunje, krtače …

 • Poenostavijo čistilni proces in omogočajo časovni prihranek
 • Nudijo popolno zaščito rokam, koži in nohtom
 • Silikonske ščetine se izdatno penijo in povečujejo čistilno moč
 • So univerzalne velikosti, ki se prilagodi roki
 • Uporabljamo jih lahko za: pomivanje krožnikov, čiščenje kopalnice in raznolikih pralnih površin, čiščenje preprog in celotnega avtomobila

3.  SUPERCLEAN, čudežni set ekstra vpojnih krp

Set ekstra vpojnih krp je izdelan iz ekstremno vpijajočega materiala, ki vpijejo nadpovprečno, dvajsetkratno količino lastne teže. Namenjene so čiščenju raznolikih površin. Njihova prednost je, da iz njih ne kaplja in za seboj ne puščajo niti najmanjše sledi.


Spletna stran Študentska trgovina vam nudi še številne druge izdelke, ki poenostavijo bivanje.
Ogledate si jih lahko TUKAJ.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning