Blog članki

Darilo, s katerim ne morete zgrešiti

od Ana Piljic 12 Feb 2020

Darilo, s katerim ne morete zgrešiti

Najlepša darila so tista, ki pridejo iz srca. Tista, ki narišejo nasmeh na obraz našim najdražjim. Tista, ki še leta in leta ne gredo v pozabo. Tista, ki so personalizirana

Da bodo vaši najdražji vedeli, koliko vam pomenijo, jim za Valentinovo, rojstni dan ali obletnico, podarite graviran nakit

V nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj predlogov za darila, ki bodo pogrela srca vaših ljubljenih in se jim za vedno vtisnila v spomin.


Trendovska verižica, izdelana iz kakovostnega jekla, je primerna za graviranje različnih posvetil. Na njo lahko zapišete ime vaše ljubljene osebe, datum ali kakršnokoli drugačno posvetilo, ki vam nekaj pomeni.

                                 

Podarite lahko tudi personalizirano zapestnico. Zaradi svoje unisex oblike je primerna tako za ženske kot tudi za moške. 

Niste prepričani glede dizajna? Ni problema. Na naši spletni trgovini boste našli pestro ponudbo takih in drugačnih stilov zapestnic.

Prepričajte se sami, katera vam je najbolj všeč.

                                 

Ženske sanjajo o tej verižici, vse odkar jo je nosila Carrie Bradshaw v kultni seriji Sex and the City. Serija se je že zdavnaj zaključila, ogrlica pa se je vsem vtisnila v spomin kot nepogrešljiv dodatek.

Ne glede na to, ali je vaša obdarovanka oboževalka serije ali ne – to je večni modni kos, ki se ga bo vsaka ženska razveselila.

                                 

Če še vedno niste prepričani, če ste našli pravo darilo, lahko pobrskate med ostalo ponudbo prelepih personaliziranih daril. Prepričani smo, da boste našli nekaj posebnega za vašo posebno osebo.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning