Blog članki

Najlepše darilo za iskreno presenečenje in srečo

od Ana Piljic 10 Feb 2020

Najlepše darilo za iskreno presenečenje in srečo

Velikokrat se zgodi, da se nikakor ne moremo spomniti primernega darila za naše najdražje. Mislimo si, da že vse imajo, hkrati pa jim nadvse želimo podariti nekaj posebnega, kar si bodo zapomnili za vedno. Predstavljamo vam čudovito škatlo presenečenja Kupid, kamor lahko shranite slike najlepših skupnih trenutkov in je pravi življenjski spomin, ki ga bodo obdarovanci hranili še na stara leta. 

Kupid je popolno darilo za vse priložnosti. Lahko ga podarite partnerju za valentinovo, prijateljici za rojstni dan, staršem za obletnico, mladoporočencema, sveže diplomiranim... Vsem, ki vam kaj pomenijo. Personaliziran poklon je prava škatla presenečenja, saj vsebuje 5 majhnih škatlic in vsakič ko odprete pokrov nove, se razkrijejo slike, ki jih izberete sami. Vanj lahko vstavite več kot 20 različnih fotografij srečnih skupnih trenutkov. Zunanjost škatle dekorirate povsem sami in jo s tem popolnoma personalizirate. Notranjost lahko napolnite z lepimi mislimi, verzi in čestitkami. Osrednja manjša škatlica pa je namenjena še dodatnemu poklonu: vanjo lahko skrijete nakit, slaščice, itn.

                                 
                                 

Škatla presenečenja Kupid je edinstveno darilo, ki je še posebej unikatno prav zaradi svoje spominske vrednosti. Je kot album, ki ga bodo obdarovanci na stara leta kazali svojim vnukom. Ali je še kaj bolj posebnega?

 

Zadnji kosi po akcijski ceni so na voljo >>TUKAJ<<.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning