Blog članki

Izvirne ideje za praznična darila

od Luka Ropotar 16 Nov 2017

Spet prihaja najlepši čas v letu – veseli december. Gre za čas praznovanj in obdarovanj, majhnih in velikih pričakovanj, toplih objemov in otroškega smeha. Okraševanje smrekic, peka piškotov, obešanje lučk in srkanje vročega kakava, medtem ko gledate na s snegom okrašene ulice so zagotovo eni najlepših trenutkov, ki jih vsi nestrpno pričakujemo.

Kaj pa obdarovanja? Za svoje prijatelje, znance in sorodnike vsako leto izbiramo praznična darila, ki bi jim veliko pomenila, hkrati pa imela uporabno vrednost. Izbire je veliko časa pa malo.

Zato smo na študentski trgovini za vas pripravili nekaj idej, ki bodo zagotovo prava izbira za vaše najbližje. Praznična darila so unikatna in kvalitetna. So estetska in uporabna. Vsak bo vsekakor navdušen in zadovoljen!

 

Nekaj idej ZA NJO:

 

FLUFFY MASAŽNI APARAT ZA STOPALA

Masaža in gretje stopal po napornem dnevu v službi? Nobena se ne bo odrekla takšni ponudbi, vi fantje pa si lahko oddahnete, za masažo bo poskrbel naš FLUFFY masažni aparat 😉. Mehak in topel bo nudil prijetno sproščanje v udobju lastnega doma.

DARILNI KOMPLET ROSE

Škatla za nakit – nepogrešljiva za vsako damo. Naj bo nakit od zdaj naprej vedno urejen in na svojem mestu. Vrtnica s hlačkami, pa bo poskrbela za tisto romantično noto, kateri se ne more upreti nobena ženska.

GRAVIRANA ZAPESTNICA SILVER HEART

Unikatno praznično darilo. Z graviranjem teksta po vaši želji, bo zapestnica zagotovo eden najlepših spominov, ki jih vaša boljša polovica lahko prejme. Primerno tudi za prijateljice, sorodnice in vse osebe nežnejšega spola, ki vam pomenijo največ.

 

Nekaj idej ZANJ:

 

LEDENA PIVSKA ŽIRAFA

Le kateri moški se ne bi razveselil takšnega darila! Ledena žirafa za pivo je primerno praznično darilo za vse ljubitelje piva. Ob gledanju nogometne tekme, na domačih zabavah in še kje, bo žirafa poskrbela za primerno hladno pivo in to v velikih količinah. Zabavno in praktično praznično darilo!

DARILNI SET FOTO JACK

Skodelica v obliki foto objektiva, Jack Daniels brisača in mini polnilec za mobilnike ter tablične računalnike je popoln set uporabnih stvari. Zanimiva skodelica bo ohranila kavo vročo, ljubitelji JD pa bodo zagotovo od zdaj naprej imeli svojo najljubšo brisačo. Polnilec je praktičen in priročen, omogoča hitro polnjenje.

GRAVIRANA KOVINSKA PLOŠČICA

Ploščica iz nerjavečega jekla je lepo darilo tudi za tiste moške, ki ne nosijo nakita! Elegantna in preprosta bo z vašim vgraviranim tekstom zagotovo eno lepših daril, ki ga bo vaš dragi prejel! Naj bo tudi darilo za dobre prijatelje in sorodnike, nihče ne bo ostal ravnodušen.

 

Nekaj idej za OTROKE:

Seveda so otroci tisti, ki se najbolj veselijo prazničnih daril in ki jih tudi najbolj nestrpno pričakujejo! V poplavi dragih igrač, oblek in vsega kar si zaželijo je zagotovo težko izbrati kakovostno in uporabno darilo, ki pa bo otroku všeč. Pa vendar brez skrbi, mi imamo rešitev!

IGRALNE KOCKE COBI

Letala, tenki, policijski avtomobili, Winx igrače in veliko več..za tiste najmlajše in tiste malo večje. Ponudba je široka, vi pa glede na starost otroka in težavnost sestavljanja izberite tisti pravi model, ki ga bo razveselil. Kocke so kompatibilne z vsemi kockami znanih proizvajalcev, hkrati pa so veliko ugodnejše!

   

DEKA Z ROKAVI

Simpatična, mehka in izjemno topla odejica bo zagotovo všeč vsakemu otroku! Zanimivo in drugačno darilo, ki bo zabavalo vse male nadobudneže.

BOŽIČNI KOSTUM ZA OTROKE

Vsi otroci obožujejo Božička! Naj tudi sami stopijo v kožo tega moža s čudovitim božičnim kostumom in zasijejo v božičnem duhu!

 

Razveselite svoje najbližje s čudovitimi prazničnimi darili!

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning