Blog članki

Najbolj učinkovita parna kopel proti mozoljem

od Luka Ropotar 30 Jan 2018

Vsi smo se kdaj srečali z nadlogo, ki se pojavi ob najbolj neprimernem času, posebej takrat, ko bi radi bili videti kot iz škatlice. Včasih se nam zdi, da bolj kot se trudimo, bolj so trdovratni in konca kar ni videti.

Parna kopel proti mozoljem

Mozolji so posledica kroničnega vnetja kože, ki se pojavljajo zlasti na obrazu, ramenih, hrbtu, vratu in prsnem košu. Pojavijo se kadar se lasni mešiček oziroma pora v koži zamaši z lojem, odmrlimi kožnimi celicami in bakterijami. Pojavijo se lahko v kateri koli starosti, niso nevarni, lahko pa pustijo kožne brazgotine.

Večina izdelkov, ki jih lahko najdete v drogerijah in lekarnah je preveč agresivnih. Kožo izsušijo ali pa povzročijo obratni učinek in stanje samo še poslabšajo.

Kako se znebiti mozoljev na obrazu?

Vedno bolj priznana metoda proti mozoljem in ogrcem pa postaja parna kopel za obraz. Njeni blagodejni učinki nežno, pa vendar zelo intenzivno očistijo kožo, posledično pa je ta gladka in sijoča, brez kakršnihkoli nepravilnosti. Parna kopel proti mozoljem odpira pore in kožo pripravi na globinsko čiščenje. Deluje pomirjevalno ter spodbuja primerno presnovo kože. Parna kopel za čisto kožo prinaša rezultate že po prvi uporabi, koža je vidno bolj lepa in očiščena.

Kako odstraniti ogrce?

Parna kopel proti mozoljem prodira globoko v kožo ter hkrati spodbuja regeneracijo kolagena. Para namreč odpre in razširi pore ter na ta način varno in temeljito odstranite ogrce, mozolje in akne kar v udobju lastnega doma in brez dragih kozmetičnih preparatov.

Nega obraza doma

Vroči vodi lahko dodate kakšno eterično olje ali čaj in se med uporabo parne kopeli še bolj sprostite. Parna kopel proti mozoljem omogoča izredno učinkovit način čiščenja obraza in odpravo mozoljev ter vseh ostalih nepravilnosti. Uporabljate jo lahko le nekaj minut dnevno in vaša koža bo čudovita. Koža pa po parni kopeli ni samo čista, temveč tudi prijetno navlažena.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning