Blog članki

KAKO JO RAZVESELITI OB DNEVU ŽENA?

od 07 Mar 2024

KAKO JO RAZVESELITI OB DNEVU ŽENA? 

Kot bi mignil, je napočil mesec, ko se veselimo prihoda cvetočega drevja, vonja pomladi in praznovanja dneva žena. Takrat počastimo vse ženske, ki so pomemben del našega življenja in ga delajo lepšega. 💐 Vsebino bloga zato tokrat posvečamo ženskam; mamam, sestram, ženam, partnerkam, babicam, tetam, hčeram …

Ker si zaslužijo le najboljše, vam predstavljamo 4 izjemne produkte, na katere prisega mnogo naših zadovoljnih uporabnic. Z njimi lahko razvajate sebe ali pa jih podarite kot darilo ob prihajajočih praznikih. Na koncu zapisa vas čaka še nekaj namigov za izbiro primernega cvetja ter koda za popust v naši spletni trgovini.


BRIGHT&SHINE™

S priročno škatlo za shranjevanje nakita Bright&Shine™ bodo vaši modni dodatki vedno skrbno in urejeno spravljeni. Poleg manjših razdelkov, ki omogočajo dobro preglednost nad posameznimi kosi, notranjost odlikuje visokokakovostni material, zaradi katerega se nakit manj obrablja. Bright&Shine™ je odlična izbira za darilo, hkrati pa popoln pripomoček na potovanju.

HAIRCHIC™

Z večnamenskim oblikovalcem HairChic™ lahko kar doma pričarate pričesko kot iz frizerskega salona. Odlikuje ga njegova vsestranskost, pet nastavkov pa omogoča sušenje, dodajanje volumna, kodranje in ravnanje. S svojo zmogljivostjo poskrbi, da prihranite čas pri urejanju pričeske.

HAIRGLAM™

Popolni kodri kjerkoli, kadarkoli: S kodralnikom HairGlam™ ustvarite kodre v le nekaj minutah. Zaradi 5 časovnih nastavitev je primeren za različne tipe las, ki omogočajo, da sami določite obliko kodra. Kodralnik je priročen tudi za potovanja, saj ne zavzame veliko prostora.

HOMEY™ 

Copati Homey™ vsakemu stopalu zagotavljajo mehkobo in udobje. Najbolj prijetni so v hladnejših in prehodnih obdobjih, ko notranjost iz pliša greje, guma na podplatu pa zagotavlja nedrseč korak; zato so primerni tudi za uporabo na zunanjih površinah.


Upamo, da vas je kateri od predstavljenih izdelkov navdušil tako kot naše obstoječe uporabnice. Vas zanima nakup darila v naši spletni trgoviniUporabite kodo WOMAN in pridobite dodatni 15 % popust. Če pozornost želite izkazati s cvetjem, smo za vas pripravili še nekaj nasvetov, kako izbrati pravo.


Kakšno cvetje podariti ob dnevu žena?

Za mnenje smo povprašali strokovnjake. Najpogosteje se ob dnevu žena podarjajo lončnice ali šopki, največkrat vrtnice.

Se sprašujete, za koga je določena izbira najprimernejša? Sestri ali mami je najbolje podariti šopek. Rdeče vrtnice so prava izbira za ženo ali partnerko. Lončnice so priljubljeno darilo za mame, tete, babice in žene. Druge priljubljene vrste simboličnih šopkov pa so tudi tulipani (nežnost in optimizem), orhideje (hvaležnost in podpora) ter nageljni (spoštovanje in prijateljstvo).

Sedaj, ko smo vas opremili z idejami in nasveti za popolno darilo, pa vam zaželimo še prijetno praznovanje prvega pomladnega meseca.


Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning