Blog članki

KAKO PREŽIVETI NEPOZABNO VALENTINOVO?

od 01 Feb 2024

KAKO PREŽIVETI NEPOZABNO VALENTINOVO?

Valentinovo se približuje in vsi si želimo preživeti dan, ki bo za nas in našo ljubljeno osebo res poseben. Tokrat z vami delimo ideje, kako preživeti nepozabno valentinovo, ob tem pa vas lepo vabimo, da prebrskate med našimi produkti, med katerimi najdete izvirna kupidova darila.


Letošnji dan ljubezni si lahko popestrite z naslednjimi zabavnimi in dostopnimi idejami:

👫 Ponovno ustvarita svoj najljubši zmenek: 

Pobrskajta po spominu in poustvarita svoj najljubši zmenek z nekaj prilagoditvami. Na primer; če ne moreta v isto restavracijo, pripravita isti obrok doma ali pa si oglejta film, ki se dogaja na isti lokaciji.

🍿 Organizirajta filmski večer: 

Izberita romantično komedijo, ki je všeč obema, in si jo oglejta iz udobja svojega kavča, ali pa se odpravita na kino zmenek in si oglejta najnovejši filmski hit.

👒 Pripravita notranji piknik: 

Naj vaju zimske temperature ne odvrnejo od romantičnega piknika. Odejo razgrnite kar na tleh dnevne sobe in pripravite partnerjevo najljubšo jed ali pa skupaj specita sladke valentinove piškote.

🍝 Organizirajta tematsko večerjo: 

Pripravita večerjo, navdihnjeno po partnerjevem najljubšem filmu ali državi in povabita prijatelje. Enostavneje pa lahko drug drugemu pripravita ali naročita najljubšo jed in praznujeta v dvoje.

⛸️ Odpravita se na drsališče: 

Ne glede na to, ali sta začetnika ali profesionalca – drsanje z ljubo osebo je vedno romantično. Odpravita se na najbližje drsališče, po drsanju pa se pogrejta s čajem ali kakavom.

🍳 Partnerju postrezite zajtrk v postelji: 

Ta dan vstanite malo prej in partnerju postrezite z najljubšim zajtrkom. Za dodatno presenečenje izdelajte romantične kupone ali jih natisnite na povezavi.

🛀🏼 Pripravita si pomirjujočo kopel: 

Natočita toplo vodo, dodajta najljubše eterično olje, prižgita svečke in zavrtita sproščujočo glasbo. Popoln in umirjen zaključek dneva.

🎶 Poslušajta glasbo: 

Lahko pripravita seznam predvajanja vajinih najljubših pesmi in ob njih tudi zaplešeta. Preprosta ideja, ki jo lahko izkoristita, ko imata na voljo manj časa.

🎨 Ustvarjajta skupaj: 

V roke zavihtita čopiče in skupaj nekaj naslikajta. Lahko sledita video vodiču ali pa se prepustita lastni kreativnosti. Namig: naslikata lahko vajin prvi zmenek ali pa katerokoli drugo aktivnost, ob kateri se oba zabavata.

💝 Partnerju podarite prisrčno darilo: 

Rože, čokolada in pozorna darila so zvesti spremljevalci tega praznika. Partnerja razveselite s pozornim darilom, ki si ga lahko izberete v naši spletni trgovini


COMFYSLEEP™ – ŽENSKA PIŽAMA

SNOOK® – USNJENI TERMO COPATI

BRIGHT&SHINE™ – ŠKATLA ZA NAKIT

ARIASANA® VLAŽILEC ZRAKA

Upamo, da vam bo katera od zgornjih idej pomagala pričarati posebno valentinovo. Ne glede na to, ali ga boste preživeli v paru, sami ali s prijatelji, je pomembno le, da ga popestrite z nekaj razvajanja. V Študentski trgovini vas februarja razvajamo s kodo LOVE15, ki vam prinaša 15 % popust na vse izdelke.


Želimo vam vesel dan ljubezni!

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning