Blog članki

Podarite mehko in udobno darilo

od Tatjana Dukič 22 Oct 2018

Postelja - pogosto eden najdražjih kosov pohištva, v naših domovih, kjer preživimo velik del našega časa; spimo, se sproščamo ali zabavamo. Včasih težko dobimo odličen nočni spanec, zaradi hitrega in napornega urnika, toda jasno je, da lahko kvaliteten spanec izboljša naše razpoloženje in zdravje. Zelo pomembno vlogo pri dobrem počutju ima posteljnina, ki je neposredno v stiku z našo kožo. Kvaliteten material posteljnine je pomemben za zračenje le-te, barve in vzorci pa vplivajo na naše počutje. Privoščite sebi ali svojim najbližjim posteljnino vrhunske kakovosti in čudovitega dizajna, ki se bo prilegal prav v vsak prostor.

Pri izbiri posteljnine zase ali za koga drugega upoštevamo značaj osebe. Je ta bolj umirjena, živahna, elegantna ali perfekcionist. Posteljnine z živahnimi barvami in vzorci obudijo razpoloženje, klasične enobarvne in nevtralne kombinacije pa nas lahko pomirjajo in sproščajo. V naši ponudbi lahko izbirate med širokim naborom različnih modelov in materialov, v nadaljevanju pa preberite nekaj naših predlogov, da lahko lažje izberete tisto popolno.
_________________________________________________________________

V kolikor izbirate posteljnino kot darilo, razmislite o obdarovancu in njegovih značilnostih, karakterju hkrati pa tudi o priložnosti za katero kupujete darilo. Mladoporočenca bosta zagotovo vesela elegantne posteljnine v črno beli kombinaciji WEDDING TIME, zgrešili pa ne boste niti z izbiro bolj zabavnega motiva HIS & HER SIDE.


V kolikor ste vi ali obdarovanec bolj elegantne narave in umirjenega karakterja je odlična izbira posteljnina iz SATENA v ČRNI ali TAUPE barvi, ki bo vašo spalnico spremenila v moderen in eleganten prostor, v katerem nihče ne bi ostal ravnodušen. Za tiste bolj drzne narave, pa predlagamo satenasto posteljnino v čudoviti RDEČI barvi.


Zaljubljenci boste zagotovo veseli Pierre Cardinove klasike HEART, v različnih barvah. V RDEČE-BELI kombinaciji za tiste bolj živahne ali pa v ČRNO-SIVI za tiste bolj umirjene narave. Posteljnine z ljubezenskim motivom so vsekakor odlično darilo za valentinovo ali obletnico. Za večne romantike je tu posteljnina Pierre Cardin PARIS z motivom mesta ljubezni in romantike, prav tako v dveh barvnih kombinacijah.


V kolikor iščete bolj zabavno darilo, morda za nekoga mlajšega ali pa zgolj za nekoga, ki je vedno pripravljen na smeh in zabavo, bo posteljnina IT'S MONDAY zagotovo zadetek v polno. Za ljubitelje živali je tu posteljnina z motivom FRANCOSKEGA BUDLOGA ali pa šaljiva, vendar čudovita SMART CAT. Izbirate lahko tudi med motivom PANDE ali ŽIRAFE!


Ne glede na priložnost, ne boste mogli zgrešiti s klasičnimi in preprostimi eno ali dvobarvnimi kombinacijami s preprostim vzorcem, kakršna sta Pierre Cardin LEAF BLUE ali pa WAFFLE NAVY. Preprosta in elegantna posteljnina bo vsako spalnico spremenila v oazo miru in počitka.  

Ni skrivnost, da vam udobna postelja pomaga zaspati. V naši ponudbi boste našli širok izbor čudovitih, udobnih in kvalitetnih posteljnin, odličnih tudi za darilo. Zbirka posteljnin vključuje različne modele, materiale in dimenzije, prepričani pa smo, da lahko prav vsak najde nekaj zase ali obdarovanca.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning