Blog članki

SEZONA PIKNIKOV JE ODPRTA

od Teja 16 Apr 2018

Sezona piknikov je odprta

Toplejši dnevi so tukaj in čas, da se družabno življenje preseli na vrt in teraso. Zagotovo prva vabila na vrtne zabave že dežujejo iz vseh strani in ti komaj čakaš na druženje s prijatelji in uživanju v dobri hrani in pijači. Če hočeš pripraviti piknik, o katerem se bo še dolgo govorilo v presežkih, si preberi nekaj idej za uspešno piknik zabavo.


Sanjska terasa

Preden se lotiš piknik zabave je zelo pomembno, da urediš svojo okolico, da bodo gostje navdušeni še preden se bo zabava sploh začela ;). Če živiš v hiši imaš srečo, da si lahko svoj vrt spremeniš v prijeten kotiček, kjer boš s svojimi prijatelji in družino užival na svežem zraku in dolgimi poletnimi večeri.  

Lesena korita so odlična ideja za popestritev terase in vrtov. Ali rešitev za tiste, ki živijo v blokih in zelo radi vrtnarijo. tako imajo lahko svoj mali vrtiček vedno pri roki. 

Sveča s prijetnem vonjem po citronski limoni bo odgnala vse nepovabljene goste - komarje in ostali nadležni mrčes. 

Dodaj piko na i tvoji vrtni dekoraciji z LED žarnicami v obliki ananasa.

Ali izbereš viseče LED barvne žarnice.


Žar, brez njega ne gre

Upam, da se strinjaš z mano, da brez žara pač ni pravega piknika :). Na voljo imaš plinske, zidane ali prenosne. Ne vem kateri je tebi najljubši, samo jaz prisegam na žar z ogljem. To je tisti pravi žar, ki ne sme manjkati na vrtnih zabavah. Že vonj dima, ki prihaja iz sosedovega vrta te takoj z mislimi odpelje na druženje in uživanje v dobrotah iz žara. Mmmm, sem postala kar lačna :). 

Zložljiv kovinski žar, ki ga lahko uporabljaš doma ali na dopustu. Ob neuporabi zavzame malo prostora, a hkrati ima dovolj veliko delovno površino. 

18 delni set za žar, ki ga mora imeti vsak žar mojster. Kovček vsebuje vse nujno potrebne pripomočke iz nerjavečega jekla za dolgoletno uporabo.


Točilniki za limonado in pivo

Ne pozabi na osvežilne pijače in pivo. Če imaš povabljenih veliko število gostov je največkrat potrebna ogromna količina pijače. Da bo tvoja piknik zabava res v stilu, potem ti toplo priporočam, da si omisliš točilnik za limonade ali sangrijo. Najboljša rešitev za nepotrebno packanje in polivanje pijače. Za ljubitelje piva pa bo ledena žirafa zvezda zabave. Pa še pivo bo ves čas prijetno hladno ;)

Steklen točilnik za kar 5 litrov hladne pijače. Odličen za limonado, vino ali sangrijo. 

Če je tvoja zabava v retro stilu ali si ti ljubitelj le tega, potem bo retro točilnik kot nalašč zate ;)

Vsi ljubitelji piva bodo nad ledeno žirafo gotovo navdušeni. Obvezen pripomoček na vsaki zabavi.

Kozarčki v obliki žarnic za popestritev piknik zabav ali otroških zabav. Otroci bodo navdušeni ;)


Zabavne igre so vedno dobrodošle

Poleg dobre hrane in pijače se prileže tudi kakšna zabavna igra. Vsi poznamo dobre stare balinčke, kateri ne smejo manjkati na nobenem pikniku. Primerni so za otroke in starejše, ki radi obujajo spomine na mlada leta ;). Če je tvoj vrt premajhen za igranje nogometa je super ideja ročni nogomet. 

Balinčki so odlična ideja za popestritev piknik zabav. Zimzelena igra, ki vedno navduši vsakogar. 

Če s prijatelji radi igrate nogomet in nimaš dovolj prostora, je ročni nogomet odlična alternativa ;)

Če so na zabavi prisotni tudi otroci, jih lahko zamotite z igranjem na viseči gugalnici. Primerna je tudi za odrasle.

Po dobri hrani in pijači in tekanju za otroci pa paše počitek v viseči mreži.


Upam, da sem ti z idejami vsaj malo olajšala delo in razmišljanje kako pripraviti najboljšo piknik zabavo. Prepričana sem , da bodo gostje navdušeni ;). Za še več idej pa lahko preveriš našo spletno stran, kjer najdeš še ogromno pripomočkov za nepozabno piknik zabavo :). Preveri TUKAJ>> 

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning