Blog članki

Smešna darila za vsakogar

od Tatjana Dukič 18 Mar 2019

Smešna darila 

Smešna darila so nepogrešljiv pripomoček pri praznovanju raznih obletnic, fantovščin, dekliščin, abrahama,  polnoletnosti ali ob vselitveni žurki. Preseneti in zabavaj goste z najbolj zabavnimi darili. Pri nas lahko najdeš pestro izbiro smešnih daril na enem mestu. 

Na razpolago imate smešna sexy darila, najbolj zabavna darila za moške in ženske ter šaljive pripomočke za popestritev vašega doma. 


Smešna darila za moške

Iskanje zabavnih daril za moške nam ponavadi predstavlja težko nalogo. Da ga boste res nasmejali smo pripravili nekaj idej za smešna darila. Izognite se tekanju in iskanju po trgovinah in naročite zabavna darila kar iz udobja vašega doma.

1. Borat moške kopalke

Boratov "MANKINI" prinaša zagotovljeno dozo smeha.Pozabavajte se z outfitom legende komedije- Boratom! Najbolj zabavne kopalke, ki ne smejo manjkati na nobenem žuru. Odlična popestritev fantovščin, poletnih zabav, zabav na morju ali pool partya. 


2. Direktorkski čohalec

Zabaven pripomoček za tiste najbolj pogumne in pripravljene na smeh ter zabavo.Odlično darilo za moške, ki jim uglajenost nekaj pomeni! 


3. Antistresni punch ball 

Smešno in izvirno darilo s katerim bodo moški lahko svojo jezo sprostili na hiter način hkrati pa kar hitro pozabili na njo;). Odpravite stres z enim samim udarcem!  


4. 500€ toaletni papir

Sedenje na stranišču bo s 500€ toaletnim papirjem veliko bolj zabavno :). Toaletni papir z motivom 500€ je odlično dopolnilo prejšnjemu zabavnemu darilu, wc golf igri. Da si res lažje predstavljaš kako je biti igralec enega izmed dražjih športov na svetu. 


5. Joškasta skodelica

Smešna in sexy skodelica v obliki ženkih prsi zagotovo ne bo pustila ravnodušnega nobenega moškega. Naj postane jutranja rutina pitja kave zabavna in nepozabna!

Smešna darila za ženske

Nekaj predlogov zabavnih daril za pripadnice nežnejšega spola. Pestra izbira smešnih darila za popestritev njene zabave za rojstni dan ali dekliščine. Prepričani smo, da zabavna darila ne bodo pustila ravnodušne nobene obdarovanke. 

1. Zobna ščetka penis

Najbolj zabavna zobna ščetka, ki bo zagotovo povečala število dnevnega ščetkanja zob ;). Odlično darilo za mlajše in starejše generacije pripadnice nežnejšega spola. 


2. Sexy sladke lizike

Sladke lizike v različnih smešnih  oblikah za popestritev privat zabave. Odlično zabavno darilo za popestritev raznih igric na dekliščini. Poskrbite, da bo večer res nepozaben in hkrati sladek.  


3. Penis skodelica 

Penis skodelica bo poskrbela, da bo korenjak vedno pri roki. Skodelica je narejena iz keramike. 

Mere: 12,6cm x 9,1cm, 14,7cm Volumen: cca. 300 ml 

Najbolj smešna skodelica bo zagotovo poskrbela za obilico smeha in zabave. Odličen pripomoček za zabavne igre na raznih obletnicah.


4. Lisice za v posteljo

Zagotovo najbolj zabavno darilo za ženske. Lisice seksi izgleda bodo poskrbele za vroče in zabavne noči.  


Upamo, da smo vam s predstavitvijo nekaterih zabavnih daril olajšali delo pri naslednjem iskanju darila za fantovščino, dekliščino ali kakšno drugo zabavo. Vsi izdelki bodo zagotovo popestrili vsako zabavo in spravili v smeh še tako zahtevnega slavljenca ali slavljenko. ;)  

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning