Blog članki

Nepogrešljivi pripomočki za dom

od Tatjana Dukič 25 Feb 2019

Urejen in vizualno privlačen dom, vikend ali počitniška hiška ter okolica so zagotovo želja vsakega posameznika. V kolikor želite uvesti nekaj sprememb, popraviti določen kos pohištva ali pa kar izdelati novega, potrebujete nekaj znanja, volje, predvsem pa pravo opremo!  V nadaljevanju predstavljamo nekaj pripomočkov, ki so nepogrešljivi za vsakega domačega mojstra in ki bodo zagotovo vedno prišli prav. Od kuhinje do kopalnice in spalnice – delo bo lažje in hitreje opravljeno.

MULTI RIGHELLO PRO – Večnamensko ravnilo

Uporabljajo ga tako gradbena podjetja kot domači mojstri. Oblika omogoča prilagajanje vsem geometrijskim likom, kar vam bo zagotovo prihranilo čas in denar, katerega bi morali zapraviti za vse ostale pripomočke. Multirighello Pro vključuje vse v enem! Trpežen in kvaliteten material dovoljuje uporabo na vseh površinah: kamen, les, opeka, laminat.. Odporen je na vodo in olje, hkrati pa ga lahko enostavno zložite in pospravite.

Merilni Duplikator ALLShape™

Novost v naši trgovini, ki nikakor ne sme manjkati v vaši delavnici ali garaži. Izjemno natančen duplikator omogoča kopiranje katerekoli oblike s čimer vam bo omogočil prihranek časa ter enostavno izvedbo dela. Profesionalno orodje primerno tako za domačo kot industrijsko uporabo.

V naši ponudbi lahko najdete še kup drugih pripomočkov, ki jih potrebujemo pri roki prav vsi. Pri delu v manjših ali temnih prostorih vam bo delo olajšala priročna in izjemno močna LED svetilka Ilumix. S petimi različnimi funkcijami boste hkrati lahko osvetlili stvari oddaljene do 300m, njena izjemno trpežna zasnova pa bo omogočala delovanje tudi v slabih zimskih razmerah.

Kolikokrat se vam je zamašil odtok v kuhinjskem koritu, zaradi ostankov hrane, las in ostale umazanije? Zadevo lahko enostavno rešite s priročnim odmaševalcem odtokov Prohunt, brez zapravljanja denarja za neučinkovita čistina sredstva in toksične kemikalije.

Vas skrbi za varnost vašega doma, ko ste odsotni dalj časa? IP video kamera SmartCam 360° bo poskrbela, da imate svoj dom vedno pod nadzorom. Enostavno jo postavite na želeno mesto, povežite s telefonom in uživajte na vašem dopustu kjerkoli že ste, saj lahko delovanje neprekinjeno spremljate preko mobilnega telefona.

Nismo pozabili na vašega jeklenega konjička. Za tiste, ki veliko časa preživite v avtu, bo nepogrešljiv brezžični polnilec FastGenius z naprednim sistemom odpiranja, s čimer bo vaš telefon med vožnjo zavarovan, hkrati pa izjemno hitro napolnjen. Za zunanjost vašega avtomobila pa smo poskrbeli s super vpojno čistilno krpo MicroLava, ki ne bo puščala nikakršnih sledi.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning