Blog članki

Unikatna verižica z imenom za pare

od Luka Ropotar 31 Jan 2018

Gravirana darila so zagotovo ena najbolj unikatnih in najlepših, kar jih lahko podarimo. So trajna, uporabna in predvsem edinstvena. Graviranje nima omejitev, domišljiji lahko pustimo prosto pot in po svoji želji zabeležimo pomembne dogodke - obletnice, rojstne dneve in veliko več. Graviranje je tako na nek način izražanje čustev, ki pa ostanejo zapisana za vedno.

Verižice za pare

Verižica z imenomGraviramo lahko na različne izdelke. Naj bo to nakit ali pa kozarci, kuhinjski pripomočki in ljubezenske ključavnice, vsako graviranje ima svojo noto in pomen.

Verižica z imenom

Verižica z imenom je zagotovo eden bolj priljubljenih graviranih izdelkov. Nosimo jo lahko ves čas, lepo se podajo k vsakemu stilu in kar je najbolj pomembno, je trajno darilo. Ljubljena oseba bo tako za vedno lahko imela spomin na vaju, tebe, vajino poznanstvo, obletnico ali karkoli drugega. Verižica z imenom je izjemno priljubljeno in lepo darilo.

Izbirate lahko med različnimi oblikami verižic oziroma obeskov, prav tako pa vrsto pisave. Izberite svoj najljubši slog in verižica z imenom bo narejena po vaših željah.

Unikatna verižica

- Unikatna verižica z imenom bo s svojo klasično in elegantno podobo razveselila nežnejši spol. Da bo darilo res popolno, pa ga prejmete tudi v lični darilni škatlici.

- Verižica z imenom na kovinski ploščici, je za tiste, kateri bi gravirali še kaj več kot samo ime. Ploščice namreč omogočajo graviranje z obeh strani!

- prav tako je prečudovita verižica z imenom v različnih oblikah – zlato srce, metulj ali pa križ.

❤ ❤ Izberite vam najljubšo in lepo presenetite nekoga! ❤ ❤ 

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning