BLOG

Ste naveličani slabega zvoka iz vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika? Obožujete petje pod tušem, pa vendar telefona ni pametno nesti v vlažen prostor? Ali zgolj iščete izvirno in predvsem praktično darilo za vaše najbližje?

Prenosni bluetooth zvočnik

Bluetooth zvočnik je preprosta in učinkovita nadgradnja za vaš telefon, ki bo vaše najljubše pesmi predvajal čisto, brez preskakovanja in prekinjanja. Če imate radi kakovosten zvok ter glasbo radi poslušate vsepovsod, smo prepričani, da je mini bluetooth zvočnik zagotovo zadetek v polno!

Obvezna oprema pod tušem! ♪ ♪ 

Prenosni Bluetooth zvočnik  je odličen spremljevalec ob bazenih in pod tušem, kjer lahko brez skrbi pride v stik z vodo in vlago. Vodoodporen bluetooth zvočnik vam bo popestril vsakdanje prhanje. Lahko se brezžično poveže z vsemi pametnimi napravami, kot so telefoni, tablice in računalniki, hkrati pa omogoča predvajanje glasbe večje število ur.

Mehko, gumijasto ohišje ščiti pred zunanjimi vplivi in zagotavlja dolgo življenjsko dobo samega zvočnika. Namestitev je popolnoma enostavna – s priseskom na zunanji strani. V živahni roza in nežno modri barvi, je lahko prava izbira tako za ženske kot moške.

Bluetooth zvočnik omogoča preprosto menjavanje skladbe, spreminjanje glasnosti in javljanje na telefon! Tako ga lahko uporabljate kot prostoročno napravo za pogovore, kar v avtomobilu.

Popestrite vsa svoja vodna doživetja, zabavajte se pod prho, ob bazenu in na morju ob vaši najljubši glasbi in čistemu zvoku!