Blog članki

Urejeno stanovanje, urejeno življenje

od Ana Piljic 27 Jan 2020

Urejeno stanovanje, urejeno življenje

Saj veste, kaj pravijo - čisto in urejeno stanovanje prinaša tudi urejeno življenje. Znanstveno dokazano je, da vaša okolica vpliva tudi na vaše počutje. Če je hiša razmetana, umazanija in prah ležita naokoli, se tudi mi posledično ne počutimo tako dobro oziroma nismo tako motivirani, kot bi lahko bili. Če pa je naše okolje čisto, urejeno in svetleče, potem se to odraža tudi v našem počutju. Zato smo pripravili nekaj predlogov izdelkov, s katerimi boste stanovanje lažje očistili in hkrati poskrbeli tudi za bolj urejeno življenje!


Za brezhiben videz tkanin

Za brezhiben videz tkanin uporabite odstranjevalec vlaken iz oblačil Tidy. Na hiter in enostaven način odstrani neestetska vlakna in mucke s površine tkanin ter jim povrne prvotni videz. Zagotavlja tiho, varno in zanesljivo delovanje. Z njim bodo vaša oblačila izgledala kot nova!

                                 

Kamera Zoomy je kamera na magnet

Kamera Zoomy je magnetna kamera, idealna za varovanje otrok, doma, ceste ali pisarne. Upravljanje in prenos v živo potekata na daljavo (prek mobilnega telefona), tako da imate pod kontrolo vse - tudi ko ste na dopustu. Super Night Vision omogoča snemanje ponoči oziroma tudi v pogojih, ko svetloba ni tako dobra. 

                                 

Pomemben del urejenega stanovanja

Pomemben del urejenega stanovanja je tudi to, da se doma počutimo nadvse udobno. K temu bo še dodatno pripomogla posteljnina Giraffe, ki bo polepšala prav vsako spalnico! Edina slaba stran - da boste vedno želeli ostati doma v postelji, ker bo tako udobna in prijetna. :)

                                 

Naj se prijetnost vašega doma občuti že pred vrati

Naj se prijetnost vašega doma občuti že pred vrati: z elegantnim predpražnikom Home Sweet Home se boste še raje vračali v toplo zavetje. Izdelan je iz kokosovih vlaken, ki se enostavno očistijo in omogočajo dolgotrajno rabo. S predpražnikom bo vaš brlog še bolj domač, udoben, hkrati pa bo ob prihodu prisrčno pozdravil goste.

                                 

Z naštetimi izdelki bo vaš dom brez dvoma čudovit in z veseljem se boste vračali vanj!

 

Lep preostanek prve dvanajstine leta vam želi,

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning