Blog članki

6 daril za njeno najboljše valentinovo do sedaj

od 31 Jan 2020

Zaradi ljubezni se svet vrti ...

Na valentinovo za še nekaj obratov hitreje. Vsi vemo, da je 14. februar dan zaljubljencev, ni pa od nekdaj tako. Današnji romantični pomen je dobil šele v visokem srednjem veku, trenutno pa je na vrhuncu svoje slave. Na ta dan se zaljubljenci obdarujejo, preživijo čarobne skupne trenutke in si zaobljubijo večno ljubezen. Izbira darila je izredno pomembna, saj lahko navadno valentinovo loči od tistega, ki se ga spomnimo še na stara leta. Če spadaš med zamudnike, ki darila še nimajo ali pa potrebuješ zgolj kanček navdiha, si lahko oddahneš. Pripravili smo namreč 7 idej za obdarovanje, ki bodo ogrela vsako srce in še dodatno polepšala praznik.


Je še kaj lepšega, kot darilo, ki skriva vse najlepše spomine? Škatla presenečenja Kupid vsebuje pet manjših škatlic in vsakič, ko se odpre nova, se razkrije sklop vajinih fotografij. V Kupida lahko vstavite 20 slik različnih velikosti, ki zaznamujejo vajine skupne trenutke sreče, na koncu pa vsebuje tudi prostor za mini darilce. Popolno darilo za vašo izbranko!

                                 

Najbolj unikatno in pristno darilo je brez dvoma graviran nakit. Na naši strani lahko najdete pestro izbiro zapestnic in verižic, različnih oblik in barv, ki bodo zadovoljile vsak okus. Vgravirana darila so vedno bolj popularna, prav zaradi dodane osebne note in izvirnega napisa. 

                                 

Brezžični namizni polnilec AngelPhone ni samo čudovit na pogled, ampak je tudi izjemno praktičen. Animirana krila se ob polnjenju čarobno zasvetijo in razprostrejo. Prostor se v hipu zasveti v prelepi svetlobi, telefon pa se napolni hitro in varčno. Takšnega čudovitega darila bo vaša ljubljena osebna garantirano vesela, hkrati pa bo tudi prijetno presenečena, saj predstavlja nekaj povsem novega. 

                                 

Neverjetno mehka in prijetna pižama, ki je izjemno topla? Ja, prosim. Ko rečemo, da je to nadvse praktično in koristno darilo, govorimo v imenu vseh punc. Ljubka pižama Meow bo vašo izbranko zazibala v udobne sanje in jo grela v mrzlih nočeh. Večno vam bo hvaležna, ker ste jo pripeljal v njeno življenje. Ni za kaj!

                                 

Majhen prenosni vlažilec zraka Forma je ključen za izboljšanje kakovosti zraka v bivalnem prostoru. Kaj ga dela tako posebnega? To, da je izredno ljubek - na voljo je v obliki rožnatega zajčka in belega jelenčka. Ni torej samo koristna naprava, ki je v hladnih mesecih nujno potrebna. Je tudi prelepa dekoracija, ki polepša vsak prostor.

                                 

Darilo za vaju oba: romantična in strastna igra samo za vaju. Ročno izdelana igrica bo vajine večere fantastično popestrila in jim dodala posebno piko na i. Darilo, nad katerim bo popolnoma navdušena in ga gotovo ne bo pričakovala.

                                 

Če želite še kaj več, lahko preverite ideje za darila tukaj: Darila za ženske

Glede na pestro izbiro smo prepričani, da se najde darilo za prav vsak okus.

Želimo vam lepo praznovanje valentinovega in čim več prečudovitih trenutkov!

Vaša ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning