Blog članki

Vse kar morate vedeti o prireditvi nore karoka zabave :)

od Ana Piljic 09 May 2019

Razmišljate, da bi priredili karaoke večer? Da svoje goste za en večer prelevite v rock zvezde ne boste potrebovali zapraviti celotnega premoženja :) V svoj izbor smo nabrali nekaj naših izdelkov po super cenah, zraven pa smo dodali še nekaj napotkov za popolno karaoke zabavo :)

1. Začnimo pri najpomembnejšem

Seveda, mikrofon! Brezžični DynaMic mikrofon bo poskrbel, da bo slišan vsak verz vaših izbranih pesmi :) Smeh in zabava - Checked 😉 

Svoje izbrane pesmi pa si lahko z našim kablom Connekt HDMI iz različnih aplikacij preko telefona povežete na TV.

2. Ali si prepričan v svoje pevske sposobnosti?

Hrana in pijača sta na karaoke zabavi skoraj obvezni! Opogumi se in svojemu nastopu dodaj še malo žara ;) Za svoje goste lahko z našim koktajl setom namešaš različne koktajle in ugodiš okusu vsakega gosta :) Za tiste malo manj izbirčne pa imamo na voljo tudi pivske žirafe, ki imajo volumen do 4 L !

3. Svoj dom prelevite v karaoke bar!

Da bodo vaši nastopi brezhibni, je treba poskrbeti tudi za karaoke ambient! Z našo Lightbox tablo lahko sestavite prav posebno sporočilce, ki bo v predprostoru pričakalo goste :)

“Oder” lahko okrasite z zanimivimi visečimi led žarnicami in mu tako dodate retro izgled.    

4. Poskrbite za pavzo od petja

Če se boste od petja utrudili in boste potrebovali malo počitka, imamo super idejo, ki bo zapolnila odmor - BEER PONG! :D   

   

5. Brez dobre volje in dobre družbe ne gre!

Povabite prijatelje, ki so pripravljeni na zabavo in dovolj vztrajni, da lahko pojejo pozno v noč :)

6. Naredite listo

Spisek z najbolj vročimi hiti, vašimi najljubšimi skladbami in standardnimi karaoke pesmimi na zabavi ne sme manjkati! S spiskom se boste rešili nepotrebnih pavz med nastopi in tako pospešili dogajanje :) Poleg tega pa se vsak nastopajoči lahko pripravi na svoj profesionalni nastop :)

Tako, to je nekaj nasvetov za čim boljšo karaoke zabavo v svojem domu.

Ampak pozor! Enkrat, ko jo boste priredili… boste karaoke zabavo želeli vsak večer ! :P

Kaj še čakate? Določite datum in prostor - s pravo opremo, dobro družbo in vzdušjem pa je vrhunska karaoke zabava zagotovljena.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning