Blog članki

❌ STOP KOMARJI ❌ 4 UČINKOVITE REŠITVE ZA ZAŠČITO PRED KOMARJI

od Tatjana Dukič 16 May 2019

STOP KOMARJEM 

Druženje s prijatelji, dobra hrana in pijača, zanimivi pogovori, igre… Skratka uživanje ;) Potem pa bzzzzzzz in srbečica… Uganete, kdo je ta nadležnež? Komar, tako je! Kolikokrat so vaše druženje s prijatelji na vrtu ali balkonu motili ali celo prekinili komarji? 

To sezono, se od te skrbi lahko poslovite. Vse kar morate storiti je, da si preberete ta blog in par nasvetov uporabite tudi v praksi :)  


1. Svetilka BugKillPro

Zaradi vrhunske tehnologije za uničevanje komarjev in drugih insektov vas bo svetilka BugKillPro res navdušila! Je popolnoma varna in prijazna do ljudi ter hišnih ljubljenčkov poleg tega pa zagotavlja do ulova in uničenja 99,8% komarjev ter ostalih nadležnih insektov.

BugKillPro je super rešitev za vse, ki bi se učinkovito radi izognili nadležnemu brenčanju okoli vaše glave in posledično srbečih pikov!


2. Svetilka proti komarjem in insektom KL-1600 4

Če boste zabavne večere prirejali na prostem, je za premagovanje slabe volje med gosti zaradi insketov odlična izbira prav - svetilka proti komarjem in insektom KL-1600 4W.

S pomočjo UVA svetlobe privlači vse neznosne inskete in jih ob stiku z električno mrežo uniči. Ko boste organizirali zabavo, ob/nad mizo ali na drug dostopen prostor namestite svetilko in poskrbite, da insekti sigurno ne bodo razlog, da bi vaši gosti odhajali iz zabave!  


3. Magnetna zavesa Innovagoods proti čebelam, komarjem, in ostalemu mrčesu

Ob toplih poletnih večerih ni lepšega, kot občudavanje sončnega zahoda na balkonu. A kaj ko v tem času, če ne zapirate vrat za seboj, v vaše stanovanje prileti malo morje insektov :( Tudi za to imamo rešitev! Balkonska vrata lahko pustite odprta in jih zaščitite z magnetno zaveso Innovagoods, ki bo insektom zaprla pot :)


4. Okenska mreža proti insektom

Z okensko mrežo proti insektom lahko brez skrbi zagotovite mirno noč brez brenčanja tudi, če boste pustili odprto vaše okno v spalnici, saj zaradi mreže insektom ne bo uspelo priti v vaš dom. Tako boste lahko spali ob svežem zraku in ob miru pred insekti.  


Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning