Blog članki

7 idej za edinstvena darila, ki ga bodo popolnoma presenetila

od 31 Jan 2020

7 idej za edinstvena darila, ki ga bodo popolnoma presenetila 

Ker smo se v prejšnji objavi dotaknili predvsem idej za darila zanjo, smo dobili precej sporočil s strani ženskega spola, da bi želele imeti tudi objavo o najboljših darilih za moške. Z veseljem smo pripravili pestro izbiro najbolj prodajanih in najbolj zaželenih izdelkov iz moške strani. 


Že v prejšnjem blogu smo omenili to čarobno škatlo, ki očara vsakogar. Prelepo presenečenje v obliki darilne škatle, ki vsebuje samo najlepše in skrbno izbrane spomine iz skupnih pustolovščin. Na koncu skriva pa tudi majhno škatlico, kamor lahko spravite še eno darilce. Najbolj popolno valentinovo darilo na trgu!

                                 

Gravirana zapestnica iz kakovostnega nerjavečega jekla in silikona, ki jo lahko popolnoma personalizirate. Na zapestnici lahko piše karkoli vam poželi srce: lahko vgravirate svoje ime, njegovo ime, besede ljubezni, najljubši verz, itd. Možnosti je neskončno.

                                 

Tudi igro za zaljubljene smo že omenili, vendar je tako odlično darilo za partnerja, da jo moramo našteti še enkrat. Ta prodajni hit je med pari izjemno popularen. Na vsakem polju je naloga, ki jo mora partner izpolniti (npr. masaža, ples, poljub...). Tako bodo večeri bolj zanimivi in popolnoma drugačni, kot ste jih vajeni.

                                 

GorillaRazer potrebuje vsak moški! Ta izjemna naprava učinkovito brije dlake, je prijazna do kože in je popolnoma varna. S tem brivnikom se lahko poslovite od voskanja, si obrijete hrbet v udobju lastnega doma, primeren pa je za večkratno uporabo. S priročnim ročajem doseže vse dele.

                                 

Legendarna igralna konzola FirstGen vsebuje več kot 600 igric iz vašega otroštva. Predstavlja neskončno zabavo in je odlična sprostitev od vsakodnevnih tegob. Kdo si ne bi želel tako zabavnega darila, ki popelje nazaj v brezskrbne otroške dni in zagotavlja najboljšo retro zabavo.

                                 

Pozor, pozor! Popolno darilo za vse ljubitelje avtomobilov. Profesionalna super vpojna čistilna krpa MicroLava bo poskrbela za bleščeč videz jeklenih konjičkov. Zagotavlja izreden čistilni učinek, in deluje brez ali z čistilnimi sredstvi.

                                 

Merilni duplikator AllShape je za domače mojstre preprosto nepogrešljiv! Je izredno kakovosten pripomoček, s katerim boste dosegli izjemno preciznost. Do potankosti kopira še tako zapleteno obliko in v samo dveh sekundah boste natančno začrtali željeni rez.

                                 

Če želite še dodatno idejo, lahko nabor posebnih izdelkov preverite tukaj: Darila za moške

Z vsakim predlogom bo vaš izbranec prijetno presenečen in globoko navdušen.

Lepo praznovanje dneva zaljubljencev vam želi,

ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning