Blog članki

Naj se ustvarjanje začne!

od Ana Piljic 28 May 2019

Ročno izdelana darila so super ideja za vse, ki želite svoji dragi osebi, za poseben dogodek podariti nekaj, kar si bodo zapomnili za celo življenje. Z unikatnimi darili lahko ljubljeni osebi dokažete, kako zelo pomembna je za vas in da v vašem srcu zavzema res posebno mesto. Unikatna darila so tudi dokaz, da ste v svoje darilo vložili veliko časa in truda, kar je še poseben dokaz kako zelo cenite ljudi, ki jim boste podarili unikatna ročno izdelana darila. Poleg tega, pa imate korist tudi vi, saj z idelovanjem unikatnih daril razvijate svojo kreativnost!

V današnji objavi vam prestavljamo profesionalni komplet za graviranje WoodBurn.  Komplet omogoča izdelovanje unikatnih umetnin in osebnih daril, ki bodo vašim ljubljenim osebam pomenile celo bogatstvo :)

WoodBurn komplet za graviranje vam omogoča enostavno ustvarjanje čudovitih grafik na različnih materialih, kot sta naprimer les in usnje.

Ne skrbite, če mislite, da niste dovolj spretni in dovolj kreativni za ustvarjanje z kompletom WoodBurn! Njegova uporaba je tako enostavna, da potrebujete le idejo in malo volje :)

Profesionalni komplet za graviranje WoodBurn pa lahko uporabljate tudi v prostem času in poskrbite za zabavo s celotno družino! Otroci bodo navdušeni nad vašimi skupnimi ustvarjalnimi uricami :)

Kako uporabljati?

  1. Začnite pri ideji. Če želite končni izdelek podariti nekomu, prvo razmislite, kaj mu v življenju veliko pomeni in skicirajte sliko, ki jo želite vgravitati na les ali usnje.
  2. V napravo nastavite ustrezen pripomoček (konico ali štampiljko) in jo vklopite, da se segreje. Medtem ko se segreva, jo odložite na priloženo držalo.
  3. Pripravite material na katerega boste gravirali in počakajte, da se naprava segreje do konca.
  4. Segreto napravo počasi vlecite po zarisanem motivu.
  5. Če želite gravitati različne vzorce in debeline črt lahko menjate nastavke.

 

Naj se ustvarjanje začne!

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning