Blog članki

Prodajni HIT: Spremenite svoj dom v kino

od Tatjana Dukič 04 Jan 2019

Vsaka noč je lahko filmska s projektorjem za domači kino!

Projektorji za domači kino veljajo za drage – skoraj tako, kot da bi kupili ogromen televizor za vašo dnevno sobo. Z mini projektorjem HD RealPro™ bo gledanje vaših najljubših filmov ali risank na 3m široki projekciji in v izjemno visoki resoluciji mogoče tudi brez zapravljanja celega premoženja. Če iščete način, kako pripeljati kino v vašo dnevno sobo, dvorišče ali klet za naslednji filmski večer s prijatelji ali družino, je projektor prava rešitev. Zdaj lahko to storite bolj ugodno kot kadarkoli.

Pri izbiri projektorja morate biti pozorni na nekaj osnovnih stvari. Ena izmed pomembnejših je možnost osvetlitve – večje kot je številko lumnov, svetlejša je slika. Pomemben je tudi prostor v katerem predvajate – svetlejši kot je, več prilagoditev projektorja je potrebnih. Upoštevati je potrebno tudi razmerje kontrasta, resolucijo ter oddaljenost. Tistim malo manj tehnično podkovanim morda zveni zapleteno, v splošnem pa ima projektor HD RealPro™ visoko kakovostne naštete lastnosti, zato lahko računate na to, da bo gledanje filmov na velikem zaslonu postala stalnica. Zagotovo bo poskrbel za zabavne družinske večere, računate pa lahko tudi na kakšnega gosta ali dva več 😉.

Specifikacije:

- Svetloba: 400-600 lumenov
- Razmjerje kontrasta: 800:1
- Teža: 1kg- Resolucija: 1920*1080
- Oddaljenost: 0.8-2
- Svetilka: LED
- Standardna resolucija: 1920*1080 Pixlov
_____________________________________________________________________________________________________________________________ 

Projektor HD RealPro™ odlikujejo številne vrhunske lastnosti. Prva med njimi je zagotovo njegova ''žepna'' velikost. To pomeni, da je enostavno prenosen – s seboj ga lahko vzamete prav kamorkoli, saj ne bo zasedel veliko prostora.

Ponuja prikaz na kar do 3m široki projekciji, vgrajeni zvočniki pa bodo poskrbeli za odličen zvok in  omogočili popolno izkušnjo.

Tretja odlična lastnost, ki jo ima projektor HD RealPro™ je povezljivost z večino električnih naprav. Povežete ga lahko na pametni telefon, osebni računalnik, DVD predvajalnik in tudi na igralno konzolo. Tako ga lahko uporabljajo tudi navdušenci nad video igrami, ki se zagotovo ne bodo mogli upreti igranju svoje najljubše igre na velikem zaslonu.

Odličen hladilni sistem preprečuje pregrevanje projektorja, življenjska doba lučke, znaša kar 30 000 ur, odlična kvaliteta leč pa skrbi,  da so zaščiteni tudi tisti najmlajši.

Projektor HD RealPro™ ponuja nova doživetja med gledanjem vaših najljubših filmov, v krogu vaših najljubših. Resnična slika in živahne barve bodo ponudile vizualni užitek, možnost povezovanja na več naprav, pa bo zadovoljila želje vsakega posameznika.

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning